SİFAD’ın Geleneksel 22.Yaz Sergisi..2017

İyi akşamlar sevgili okuyucularım.

Öncelikle İstanbul’daki okuyucularıma bugünkü geçirdikleri sel felaketi için çok geçmiş olsun diyorum, Allah umarım bir daha böyle korkunç afetler yaşatmaz. Gerçekten çok büyük bir olay atlattınız.Tekrar geçmiş olsun.

Bugün Sinop sanırım en sıcak günlerinden birini yaşadı. Deniz de çok sakindi, denize giren arkadaşlarımda bugün deniz suyunun çok sıcak olduğunu söylediler. Benim misafirlerim vardı evdeydim. Bu yaz biraz ev kuşu oldum ben galiba.))Teknemiz denize insin, sanırım ben de artık yüzmeye başlarım.

Dün SİFAD(Sinop Fotoğraf Amatörleri Derneği)’nin,22.Geleneksel Yaz Sergisi açılışı oldu. ‘’İnsana’a Dair’’ konulu sergide 23 üyemizin, 35 fotoğrafı sergilendi.

Sergimizin açılışını Vali yardımcımız Mehmet Tanışır yaptı.

SİFAD Sergi açılışı,Sinop Vali Yrd… paylaşan: ncabaci
Açılış öncesi dernek başkanımız Erdoğan Purçlutepe konuşma yaptı.Sinop İl Kültür ve turizm Müdürü İrhan Göz ve Sinop Bakkallar Esnaf Odası Başkanı Halil İbrahim  Demir, Sinop’lu  Karikatür sanatçısı Seyit Saatçi’de davetliler arasındaydı. Minik konuklarımız bile vardı sergiyi gezenler arasında.

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Halkımızın ve üyelerin katılımıyla güzel bir açılış gerçekleştirdik. Gerçekten arkadaşlarım birbirinden güzel fotoğraflarla sergiye katılmışlardı. Bu defa ben katılamadım maalesef, yine bir yoğunluğuma geldi, fotoğraf seçemedim. Kısmetse diğer sergide katılırım inşallah.

Ama bol bol fotoğraf çektim. Yine kendimi caddeye atıp özçekim yaptım, hem trafiği aksattım, hem de kendimi feda ettim arkadaşlarım için.

blank blankblankblankblank

Sergimiz Pazar gününe kadar devam edecek. Saat 18.30 dan 23.00e kadar açık. ‘’İnsana Dair’’ bu güzel sergiyi kaçırmayın. Üstelik satılık fotoğraflarda var içlerinde, bakarsınız dayanamayıp alırsınız da.

Şimdiden size iyi seyirler ve iyi geceler diliyorum.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.