Geç Buluşma…Nurcan Elver..

 

Geçen yaz Sinop’ta eylül ayında açılan Kitap Fuarından almıştım bu romanı. Üstelik yazarı Nurcan Elver,kitabını benim için imzalamıştı. Bu ay okumak kısmet oldu.

240 sayfalık bir kitaptı. Hemen de bitirdim. Cümleler kısa kısa olduğu için mi bilmem çok rahat okudum.

Gazeteci Suzan’ın aşk hikayesini anlatıyor. Eski Türk filmlerini anımsatan sade yazılmış bir kitap. Kitabın arkasında;

Nurcan Elver İlk iki kitabı Küçük Çam Ağacı ve Ferda’dan sonra bu kez genç bir kadının yüksek tempolu, yürek burkan, samimi ve insani duyguları cesaretle sorgulayan aşk hikayesiyle karşımızda. Dönemin kuralları ve tabularına karşı gelen Suzan kendisi gibi gazeteci olan Sami’yle rüyaları süsleyen bir ilişki yaşamaya başlıyor. Ancak Sami’yle ve hatta kimseyle birlikte bir gelecek göremeyen Suzan kendini işine adıyor. Ancak yıllar önce kapatılmış bir defterin sayfaları bir gün tekrar aralanabilir mi ? diye yazıyor.

Suzan lise yıllarından beri aşk konusunda maalesef çok şanssız. Bu şansızlığı da hep devam ediyor.

Evleniyor, çocukları oluyor, tam mutlu bir hayat yaşayacak derken bu defa da genç yaşta eşini kaybediyor…Ve tekrar başa dönüyor…Nasıl mı?Söyleyemem.. Merak ederseniz alıp okuyun..

İyi geceler.

Tüm annelerin anneler gününü kutluyorum. Sevgi dolu günleriniz olsun.

 

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Vadideki Zambak..Balzac

Bu defa da bir dünya klasiği bitirdim. Bu romanı yıllar önce okumuştum, bu defa yine …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.