İyi ki doğdunuz…..

Ay bir baktım takvime 7 gün olmuş günlük yazmayalı…Hımmm . Bayağı uzun zaman. Uzun gibi gelen bu 7 gün nasıl geçti derseniz, hiçbir bilgim yok. Vallahi günler uçuyor. Sabah oluyor da, peki akşam nasıl bu kadar çabuk oluyor? Düşünün, yaz bitmek üzere, son demlerini yaşıyoruz. Bu günde denize gittik çok güzeldi, sıcaktı, denizanası yoktu. 2 saat kadarda balığa dolaştı eşim, bir şey tutamadık. Ama ona bakarsan, balıkçı motorları o kadar çok tutuyor ki iskeleden soğutuculu arabalarla akın akın balık gidiyor, Sinop dışına. Pek de küçükler, bu sene palamut daha büyümedi. Büyümediği içinde pek fazla tadı yok. Izgara filan yapılmaz yani, ya sebzeli yapacaksın, ya da kızartacaksın.

Dün eşimin doğum günüydü. Bizler başak burcuyuz. Ailemizde ve tanıdıklarımda başak burcu olan o kadar çok kişi var ki. Eşim hiç sevmez doğum günü partilerini. Daha doğrusu, kendisine yapılırsa sevmez. Onun içinde ben her sene fırçaları yer otururum. Aradan 1 yıl geçer unuturum, tekrar parti yaparım)))

suha &Tanjusuha &tanju doğum günüDSC00119suha&tanju doğum günüDSC00102 DSC00103 DSC00104DSC00106suha&tanju doğum günüsuha&tanju doğum günü

Bu sene sürpriz parti yapayım dedim. 2 gün yiyecek hazırladım çaktırmadan ona.  Samimi arkadaşlarından da yardım istedim. Ve bir arkadaşımızın teknesinde yapmaya karar verdik. Bu arada tesadüf o ki, parti yapacağımız teknenin sahibinin de 1 eylül doğum günüymüş, onun eşiyle birlikte hadi ikisinin doğum gününü beraber yapalım dedik.

Allah’tan eşim öğleden sonra balığa gitmiş, bizde rahat rahat arkadaşın teknesine taşıdık malzemelerimizi, pastamızı, şarabımızı da aldık. Saat 19.00 da teknede buluşacaktık diğer 2 arkadaşla birlikte, ama benim eşim yok ortalıkta, hala balıkta.. Telefon açtık, bizi arkadaşlar tekneye çağırdı, sende artık balıktan dön ve gel diye. O balıktan gelirken biz diğer teknenin içine saklandık.

2016-09-06 18.26.49 2016-09-06 18.29.07

Yakalanmayalım diye bayağı stres yaptık. Diğer arkadaşlarda geldi, en son o geldi tekneye, pastayı çıkarıp, mumlarda yanınca çok şaşırdı. Tabi bu arada diğer arkadaşta şaşırdı, çünkü doğum günü geçtiği için hiç beklemiyormuş böyle bir parti ve üstelik o da kutlamaları sevmezmiş. Allah Allah hiç seven yok mu, erkekler arasında? Ben çok severim mesela, Bana herkes sürpriz doğum günü partisi yapabilir))))

Ama ilk kez bu yıl eşim bana dün akşam ki parti için teşekkür etti. Ayy çok şaşırdım, ilk kez hoşnut bir şekilde 2 arkadaş mumları söndürdüler. Gözlerime inanamadım.

Oturmamız çok güzeldi. Hava harikaydı, Yalıkahvesinin ışıkları pırıl pırıldı karşımızda. Dostlarla birlikte olmak en güzeliydi. Ve ilk kez kocamın hoşuna giden bir doğum günü kutlaması yaşadık. Daha ne olsun. Hediyelerinizde çok güzeldi, güle güle kullanın, iyi günlerde.

Sevgili Suha ve Tanju, tekrar doğum günleriniz kutlu olsun. Hep birlikte, sağlıklı uzun yıllarımız olsun İnşallah.

Sami ve Asude arkadaşlarımız iyi ki varsınız. Ve bize eşlik ettiniz. Sayenizde gecemiz renklendi. Sevgili Füsun arkadaşım, dün akşam ki kutlamadan sonra, sanırım eşlerimiz heryıl böyle bir parti bekleyecekler bizden)))

Ne dersin?))))

Hep birlikte güzel, sağlıklı günlere. Sevgili kızım Günsu, sen de yoruldun ama, sayende güzel organize olduk.

Hepinizi seviyorum, iyi ki varsınız hayatımda.

İyi geceler.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.