Ayrılmaksaaaaa maksadıııııııııın….

Günaydın arkadaşlar…Güneşli,sıcacık bir Sinop havasından hepinize sevgi ve saygılarımı yollayarak başlıyorum yazıma..Özellikle konservatuvarda ki arkadaşlarım Nilgün neden yazmadı günlüğünü,resimleri neden hala paylaşmadı diye, içi içlerini yiyordur şimdi)))))

Dün akşam havanın güzelliğinden istifade edip, Glass Garden ‘da oturup kahve içtik eve gelince de film izlemeye daldım ve dolayısıyla bugüne kaldı yazım.

Dün gece yine, yeni 5 şarkı aldık. Biri tam benlik)))))

Kederli günleriiimdeeeee

Arkadaş olduuun banaaaaa

Ne güzel anlaşııırkeeeeeeen şimdi ne olduuu sanaaaaa

Ayrılmaksaaaa maksaaadıııın

İsterseeen ayrılaaalııım

Barışmaksaaa maksadıııııınnn

Hadi geeel barışalııııııım..

Duydunuz değimli nede yürekten ve güzel söyledim))))))))Hani alkışım nerde????????

Şakkk şaaakkk şaaaaaaaaaakkk))))))))Teşekkürler teşekkürleeeer))))Beni mahcup ediyorsunuz))))))))))))))Alkışlayan elleriniz dert görmesin, efendim)))))))))))))Ayyy birden kendimi sahnede hissettim)))))))))))))))

Biliyorsunuz hayal kurmak bedava,ne olmuş yani böyle yazmışsam dimi ama,kime kötülüğüm dokunmuş ki???)))))))))

Dün akşam bir önceki haftadan daha azdı katılım, artık bayramdan sonrada grup iyice oturur yerli yerine. Daha eskilerden güzel sesliler gelmedi))))

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Dün akşam dersten sonra Garden Glass’a gittik,ayy bir türlü öğrenemedim,Garden Glass ‘mı,Glass Garden ‘mı..?))))Ama ne çıkar siz anladınız nasıl olsa)))Hava öyle sıcaktı ki ufolar da yanınca bir ara hırkalarımızı çıkarıp öyle oturduk.Karşıdan geçen hamsi tekneleri ,çok güzel görüntü teşkil etse de,kokusu ve çevreye verdiği kirlilik illallah dedirtti.((((

Sonra yürüyüş yaptık, bu arada yollara atılan çekirdek kabukları yine kızdırdı. Yaa yanında çöp kutusu duruyor,hala kabuklarını yerlere atıyorlar, bu nasıl zihniyet anlamadım ki(((Üstelik ne zaman çekirdek alsanız, inanın her defasında size ekstradan çöplerinizi koymanız için başka bir külah daha veriyorlar. Ama yok efendim, çıt çıt çıt ve yere… Oldu mu ama?((((

Dedim ya size teknelerin görüntüsü harikaydı, ama yarattığı kirlilik çok kötü. Böyle her tekne 300 ton hamsi yakalarsa, biz kaç sene daha hamsi yeriz merak ediyorum. Buna bir önlem getirmeleri lazım gibi geliyor bana. Dün akşam Uğur Mumcu Meydanını itfaiyeciler yıkıyordu. Koku gitmişti. En azından meydanda kokmuyordu. İnanın birkaç gün önce, şehir merkezine kadar geliyordu kokular.

İşte böyle arkadaşlar …Bugün yine harika bir gün camlar açık oturuyorum.Bugünde Sinop Karadeniz Yelken İhtisas Kulübü sporcularının yarışları var.Oraya gidip biraz görüntü ve bilgi alacağım.Gelince anlatırım.Şimdilik kendinize iyi bakın.Gününüzü değerlendirin…Hoşçakalııııııııııııın….

Ayrılmaksaaa  maksadıııııııııııııııııın

İstersen ayrılaaalıııııııııııııım……………)))))))))))))))))))Bugün dilime takıldı artık,kurtuluş yok))))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

3 haftada neler oldu…..

3 hafta olmuş yazmayalı..Çok kötü geçti bu defa. Önce eski konservatuvar arkadaşımız Türkan’ı kaybettik, sonra …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.