Deniz Anası..

Dün yazacaktım size ama gündüz deniz, gece nişan olunca fırsatım olmadı.

Hava harikaydı Sinop’ta. Gerçekten yazdı tam. Deniz desen süt liman. Karakum’un çok ötesine gidip demir attık. Her şey çok güzeldi de, yalnız  deniz anası çoktu. Normalde bu mevsimde olmaz ama nerden çıktı bilmem. Baktım gidecekleri yok, Nilgün, sende onlarla yüz dedim. Vallahi her kulaç atışımda 5-10 nu nun içine parmağım geçti ama benim suçum değil.Ya  neden hep deniz anası diyoruz ki, bunların babaları yok mu.?))))

blankblankblankblankblankblankblank

Dün kendi kendime gülüyorum denizde!

denız altından görüntüler. ncabaci

Şimdi karada gezerken omzumda muhakkak bir çanta ve bir fotoğraf makinesi asılı, denizde de boynumda fotoğraf makinesi ile yüzünce kendi kendime güldüm. Ehh Nilgün dedim, hadi karada heran her şey olabilir ama denizde niye?))))

Ben kesin gazeteci olmalıymışım. Ruhumda var görüntü almak. Seviyorum napayım. Bazı arkadaşlarım kızsa da resimleri görünce iyi ki çekmişsin diyorlar. Hele yurt dışı resimleri, hepsi hatıra..

Ha  bu arada 2 gece önce Seyir Tepe’ye gittik. Hava çok güzel Sinop’u oradan görüntüleyelim istedik. Hava şehir içinde çok sıcaktı ama oraya çıkarken serinlemeye başladı. Orada da üstümüze  şal istedik. Herkeste şal almıştı omzuna. Yani oraya çıkarken, şu sıralar üstünüze birşeyler alın. Oradan Sinop’u izlemekte bir başka keyif.)))))

Ben şimdi sizlere dün kü  ve Seyir Tepe’den çektiğim resimleri yayınlayacağım. Daha sonrada Olden resimleri gelecek.

blankblankblank


Bekleyin bekleyiiiin…Size Olden’i gezdireceğim. Hem de bedavadan.))))

Hepinize güzel bir hafta dliyorum. Sevgi , barış ,huzur dolu. Dedikodudan uzak…))))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.