Yağmuru kim dinler…..

Dün şakır şakır yağmur daha yeni dinmişti ki,arkadaşım hadi gel dışarı çıkalım evde ruhum sıkıldı dedi.))))

Vallahi ben hala Oslo ile ilgili günlük çalışmamı yaptığım için, sıkılmaya vaktim olmamıştı. ))))Haydi çıkalım dedim.

Aman Allah’ım dışarısı bir sıcak anlatamam.Yağan yağmur hemen kurumuş.Millet dışarda. Bir çok yabancı geziyor,tur otobüsleri geçiyor ara ara.

Tamam dedim çıkmışken şu Safari Sirkine de bir bakalım.Sirk kurulmuş ,ama kurulma aşamasında bir arkadaşlarının yüksekten düşmesi sonuçu hayatını kaybetmesiyle ,gösterilerine 1 hafta ara vermişler. Haftaya Cuma başlayacakmış.Başları sağ olsun kolay değil tabii,içlerinden birini kaybetmeleri.

blankblankblank

Sonra facebook Sinop grubuna bakalım parkta toplanmışlarmı dedik. Geçen sene ilki yapılmıştı,bu sene daha kalabalık olur düşüncesindeydim ama yanılmışım, geçen seneden daha azdı.Bir çocukluk arkadaşım ,hemde akrabam olan  kişiyi gördüm, onunla sohbet ettik.

Gece ise mehtabın görünüşü, ara ara bulutlar arasına saklanıp çıkması,fotoğraf çekmek isteyenler için bulunmaz fırsattı. Yine şehir çok kalabalıktı, Yalı’da çayımızı yudumlarken birkaç kare daha sizin için çektim.)))

Hepinize iyi pazarlar diliyorum.

Bugün Sinop’u mun yüzü gülüyor.)))Yağmur yok ama rüzgar var…

Haydi bana şimdilik müsade bakarsınız denize giderim.)))

Not:Dün akşam gelmesi beklenen Tuğba Ekinci’nin gelişide, 29 temmuza ertelenmiş.Duyurulur. Epeyde haber yazdım hani.))))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.