Şakır şakır…..

Sabah kovanın sapı çıkınça, evin içine 1 kova su dökerek başladık güne.)))Bismillah dedim,bugün sulu bir gün olacak.))))Ve gerçekten de çok sulu bir gün, nasıl şakır şakır yağmur yağıyor anlatamam. Kahvaltıya gelen arkadaşlarım bir süre mahsur kaldılar evimde.))))

Yaz tatiline gelenler ve hafta sonu tatilindekiler için hiçte iyibir gün değil. Üstelik bugünde bir çok aktivite vardı. Mesela Safari sirki gelmişti Sinop’a, 3 gün kalacaktı. Nasıldır, ilgi nasıl bilmiyorum. Güya ben de bugün gidecektim,ama bu havada evden dışarı kovulsan bile çıkılmaz.

Bu akşam Tuğba Ekinci, Arma Kafe’ye geliyordu, bu havada acık havada konser veremez ne olacak bilmiyorum.

Dışarıdan gelen Sinop’lular, bugün Atatürk Park’ın da buluşacaktı, ne karar aldılar bilmiyorum.

Yani anlayacağınız yağmur hepimizi eve bağladı.

Ben de yağmurlu havaları çok sevrim aslında, hele birde gök gürlüyor, şimşek çakıyorsa daha da keyif alırım. Ve özelliklede böyle havada, üstüne bir pike alıp kitap okumasını..

İşte herkezin zevkleri, hoşlandıkları şeyler farklı oluyor.

Hava böyle olunca trafikte sorun oluyor,yine buralarda ara ara polis anaonslarını duyuyorum… 06 At….. devam ettt,devaaaam eeeeet.. gibi.)))

Ne ise canım,yaz yağmurudur geçer. Burası Norveç’in Bergen’i değil ki, hiç durmadan 87 gün yağsın.)))

Ayy ne korkunç olurdu böyle devamlı yağmur olsa. Ben de seviyorum dediysem,yani öyle birkaç saatliğine çisil çisil yağanını seviyorum,sel gibi akanını değil.

İşte böyle günlük,şakır şakır yağan yağmur,Sinop’u temizleyecek. Ve Güneş çıktığında,pırıl pırıl bir Sinop’la karşılaşacağız. Yani iyi tarafından baktığımda ben öyle düşünüyorum.

Yoksa, adadan inen çakıl taşlarının mazgalları tıkadığı, yoların sel sularıyla kaplı olduğu,kanalizasyonların taştığı bir Sinop’la karşılaşmakta istemem.

İyi düşünelim ,iyi olsun..Olsun mu???Olsun.)))Buda  apuk bir yazı oldu ama olsuuuun…..Hafata sonu yazısı.)))))

En kısa sürede Oslo’yu anlatacağım, bekleyin efendim.))))

Güzel günler diliyorum,kalbiniz güzel,düşünceleriniz art niyetsiz olsun…O zaman hayat daha güzel görünecektir gözünüze….İyi hafta sonları…

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

2 Yorum

  1. blank

    A aa Nilgüncüm yağmurda eve mi bağlandın? Teknede yağmur şıkırtıları arasında muhtşem bi manzarayla sabah çayımızı içtik..
    Akşam fecebook Sinop gecesindeydik neden yoktun?

  2. blank

    Evde kalmayı tercih ettim ama , bırakmadı arkadaşlarım, Sinop’u dolaştık yürüyerek. Ne kalabalıktı Sinop. Milleltin yağmur yağış dinlediği yok maşallah.))))
    Facebook Sinop grubuna gündüz baktım, geçen senekinden daha azdı. Geceye katılmadım,başka programım vardı.)))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.