İLHAMİ ŞEN….OYUN BİTTİ…(((((

En son söylediği şarkı bu olmuştu.Oyun Bitti….Geçekten de oyun bugün bitti…((((((((((((((

Bizim özlemle ve umutla aramıza dönmesini beklediğimiz biricik arkadaşım İlhami Şen bugün son perdeyi oynayıp,ayrıldı aramızdan((((((((Üzüntüm sonsuz.Sadece benim mi,hepimizin ..O kadar çok seveni varmış ki,bugün hem camii,hep kabristan doluydu .

Sinop’un tanınmış ve sevilen kişiydi.Ailece sevilirlerdi..

Bugün hüzün vardı Sinop’ta,bugün havada yağmur vardı,gözlerde yaş.Yapmıycaktın İlhami,Bu kadar erken ayrılmayacaktın aramızdan dedik,durduk.Ne kadar vakitsizdi,ayrılışı,daha hayattaki rolü bitmemişti ki….Daha bir sürü görevi vardı yerine getireceği…Ama olmadı,o kadar emeğe,uğraşa olmadı….Gelen öyle bir illetti ki,oyun bitmeden alıp götürdü bizden.Şimdi tüm sevenlerinin kanatları kırıldı(((Bir yanımız eksik kaldı.Yarım kaldı.Ne ümitleri vardı…Yine solosu vardı konserimizde…Yine ellerini kaldırıp kaldırıp şarkısını söyleyecek,bizleri coşturacaktı…Bazı akşamlar geç kaldığında hep takılırdı Ethem O na, geç kaldın nerde bizim baklavamız derdi)).Ama her yeni yılda beraber yemeğe gittiğimizde muhakkak o harika pastasından getiri.hemen hemen biz 30 kişi pastadan yerken,birde diğer masalara dağıtırdık.Ne günlerdi yaaa.Oldu mu şimdi…Şimdi konservatuvarda kim dolduracak yerini,kime biz Tom Jones’umuz diyeceğiz.Yazın Ayışığına gittigimizde kim söyleyecek o slow yabancı şarkıları.Kim söyleyecek Cem Karaca’dan.Ben feleğin tekerine çomak sokarım’ı,Kim söyleyecek Alpay’dan Fabrika kızını.. Kim…Ha Kim.

Bugün camide beklerken, Ethem ve çocukları bir aradaydık tabutun başında duyar şimdi bizi dediler.Anılarımızı anlattık.Ethem dediki.Babanızı 3 şey mutlu ederdi,1. Muzik,2.okey taşını Hasan ‘nın başına koymak,3.beni yendiğinde Sakarya Caddesinde Ethem’i yendim diye herkese söylemek.

Bugün tüm çoçukluk arkadaşlarıda çok üzgündü. Ara ara onlarda tutamadı gözyaşlarını(((Ama nasıl tutsunlar ki,senelerdir,beraber oldukları,tatlı tatlı didiştikleri biricik arkadaşları ayrılmıştı aralarından.

Beni ne zaman yolda görse daha 3 metre öteden başlardı bir Türk sanat Muziği şarkısına.İşim aceleyse ,bir kıtasını dinler,.İlhami ağzına sağlık .diğer kıtayı bir daha ki sefere dinleyeyim derdim.

Ama bir başlardı Frank Sinatra’dan bir parçaya gözlerinizi kapasanız gerçekten Frank Sinatra geldi derdiniz. O tipiyle tıpkı Tom Jones’tu. Uzun boylu, kıvırcık siyah beyazlı saçlarıyla görünüş aynı Tom Jones’tu. Galiba bu adı da ben katmıştım ona.Her yemeğimizde, haydi Tom Jones derdik.Hemen kalkardı,sahneye.Alır mikrofonu eline, onun güzel şarkılarıyla bizde dans ederdik..Şimdi ne olacak,nasıl olacak onsuz yemeklerimiz, kim doldurabilecek bizim Tom Jones’u muzun yerini.((((

Bu akşam biraz önce evinde yapılan okumadan geldik..Helvası kavrulurken bende okuyup karıştırdım(((((((((((ya bu yapılırmıydı yaa.Sen daha önümüzdeki sene Ayışığında söyleyeceğin parçaları bilgisayardan indirmemişmiydin.Bugün Gözde, Babam derdi ki diyor bir 5seneye daha ihtiyaçım var((((Bizimde çoçuklarınında, eşinide sana ihtiyacı var..

Off be İlhami, nasıl bitirdin oyunu erkenden….

Şairin dediği gibi :

Bizi öksüüüz bıraktın,

Bizi sensiiiiz bıraktın

Şu yalancı dünyada…

blankblankblankblankblank

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.