Altın Kızlar Günü))))

Bugün dedim ya iki ayağım bir papuça girdi diye. Bugün birde altın günümüz vardı.Yan komşudaydık. Ama ben önce Thm. çalışmasına katıldım, oradan da direk oturmaya gittim. Aslında akşam için saçımı da yaptırmam lazımdı ama akşam üzeri giderim dedim.Oturmamız pek güzeldi,hepimiz birbirimizi nasılda özlemişiz anlatamam)))Havadisler birikmiş,üstelik bir akrabam Amerika’dan geldi,arkadaşımın kızı daha 3gün önce Amerika’dan geldi,arkadaşımın biri Ankara’dan,biri Samsun’dan..Biz vaktin nasıl geçtiğini anlamadık tabii.

Birde baktım saat 17.15 ben hemen fırlayıp kuaföre gittim. Sacımı yaptıracaktım, fikir değiştirip birde boyatınca neredeyse konsere geç kalacaktım. Saat 19.15 de evdeydim.Saat19.31 de de salonda…

Ne ise yetiştim.ve her şey çok güzel geçti….Arkası yarın…. Konseri yarın anlatırım.Uykudan gözlerim kapanıyor.İyi geceleeeeeeeeer))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.