Kızımın EŞİ:)))

video – izlesene ersİn | izlesene.com

OHM yeni oyunu RaPlay’i gururla sunar ! ———————————————————– HEY DJ MÜZİĞİ GÖNDER ! Sözleri etkili kullan, ritme ayak uydur ve gösterinle büyüle. RaPlay’de sana bir kelime verilir, ekibinle bu kelimeden bir RapShow yaratman istenir. Zamanın kısıtlı, rakiplerin hırslı.. Etkili sözler, seyirciyi coşturan sahne şovu ve kazanmanın inanılmaz zevki.. İşte budur RaPlay…

Bizim damat bir klip hazırlamış bende sizlerle paylaşayım dedim:)))Başlıkta dikkatinizi çekmiştir tabii,kızımın eşi dedim:))))Klipte ilk çıkan damadımız Ersin oluyor.
Yıllar önce eltimler Sinop’a tayin olmuşlardı.Kendisiyle terziye gittik Ben pravo oluyorken terzi sordu:Nilgün hanım,bayan kim dedi.Bende kayın validemin gelini diye tanıtmıştım eltimi:))))
Bu tür akrabalık ilişkilerine pek aklım ermezdi:))))Şimdi daha iyiyim bu konuda.Sahi eşimin agbeyi benim kaynım oluyor değilmi?Peki benim ağabeyim eşimin nesi?????)))))

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.