Merhabaaaaaaaaa……

Bu akşam ilk kez konservatuvarda ki arkadaşlarıma yeni açtığım web sitesinden bahsettim. Ve dedim ki: sizlerin önerilerine ihtiyacım var,öneri ve istekleriniz doğrultusunda bu web sitesini yürüteceğim.
Şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum. BEBİŞLERİM)))))Bu kimin lafı biliyorsunuz,Tülin’nin.İzin bitti, geldi yine aramıza. İyiki de geldi.)))Bu seferki koromuzda başka kimler var,bir bilseniz)))Eskiler yuvaya döndü yine ve tabii çok mutlu olduk.Şef yandı )))).O kadar kalabalığız ki,megafon lazım bizim hocaya)))
Bu dönem Zuhal geldi. Benim eski partnerim. Bilmeyenler vardır tabii söyleyeyim hemen, Zuhal ‘le biz 3yıl sanıyorum, Gözde Fm radyosunda beraber sabah programı yaptık.Kutu gibi bir odada, sabah 9.00dan öğlen 12.00 ye kadar. Ve mükemmel bir beraberliğimiz vardı. Karadeniz’de Sabah değince ikimiz akla gelirdik))))Ahhh aaahhh ne günlerdi ne.
Sonra Aynur,kendisi kuyumcudur)))Sinop’un tek bayan kuyumcusu..AAAA Aynur ya, sahi Sinop’ta senden başka bayan kuyumcu yok değil mi?)))))
Pelin…Canım benim onu da çok severim.Aynı zamanda Pop Star Alaturka yarışmasında Sinop’u temsil eden Utku’yla da çok yakın akrabalar.Yok anacığım, bunların ailece sesi mükemmel.Bir uçan yılları söylüyor.Siz uçuyorsunuz vallahi))))
Ayy arkadaşlarım, ne iyi etinizde geldiniz..Ya bizim sınıf süper gerçekten. Tüü tüü maşallah diyeyim.Allah nazarlardan korusun)))
Bu akşam yine resimler çektirdik sizlerle paylaşacağım.
Bizim kızlar bu akşam bir yere gidelim biraz oturalım dediler ama, ben gitmedim.Erken gelip bir an önce resimleri yüklemek istedim.Bu arada, geçen ay kaybettiğimiz, sevgili arkadaşımız İlhami Şen’nin resmini de duvara asmışlar , bizde aramıza alıp resim çektirdik.Allah gani gani rahmet eylesin.Çok özledik çooook.(((Hepinize iyi geceler.Sizden çok rica ediyorum, lütfen bana önerilerinizi yazın.Bende değerlendireyim.Yakında radyomu da bu sitede yayına açacağım.Ama sadece Türk Sanat Müziği çalmayı düşünüyorum.Hepinize sevgiler.
blankblankblank
RESİMLERİ TAM EKRAN GÖREBİLMENİZ İÇİN, ÜSTÜNÜ TIKLAYINIZ.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

3 haftada neler oldu…..

3 hafta olmuş yazmayalı..Çok kötü geçti bu defa. Önce eski konservatuvar arkadaşımız Türkan’ı kaybettik, sonra …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.