TRT RADYO GENEL MÜDÜRÜ ŞENOL GÖKAY….

Biliyorsunuz size pazartesi gunu yazmistim, ben TRT ‘de bir yarismaya katildim ve trt logolu bir radio kazandim demistim. Ama  ne hikmetse beni o gun aramadilar , ki ben ayni gun 2 kez ust uste mail atmis ev ve cep telefonlarimi vermistim..Sonraki gunde Istanbul’a geldim. Dun de aksama kadar telefon gelmeyince ,dun gece bir mail daha attim. Baslikta ‘lutfen cevap verirmisiniz ‘diye..

Bu sabah saat 8.45 tranvaydayim, telefonum caldi.Alo buyurun,kimsiniz filan, bir mudurdu..Ama nerenin muduruydu,ismi neydi anlayamadim,Sabah benim ‘lutfen cevap verirmisiniz’ mailini alinca ,hemen beni arayip adresimi almak istemisti. Bu  arada beni dun butun gun ev telefonumdan aramislar ama kimseye ulasamdiklarini soylediler.Dedim ben dun Istanbul’a geldim,demek cepten aramak akillarina gelmedi.!!

Aslinda gercekten kimsenin benim yuzumden firca yemesini istemem .Ama bende, bir dinleyici olarak ilgilenilmesini isterim.Yani siz simdi bir odul kazaniyorsunuz,heyecanla beklersiniz ne zaman alacagim diye degil mi?Bende oyle yaptim.Dunde gece 23.00 e kadar telefon gelmeyince de sordum tabii,Haaa bu arada rahat 10 kez aradim ama ya hep mesguldu,ya da ,cevap vermiyordu 3ayri telefon hattida.

Bu telefon gorusmesinden 1saat kadar sonra yine telefonum caldi.Bu seferde arayan trt radio genel muduru Senol Gokay Bey’mis. Nerdeki yarismaya katildigimi, olayin nasil oldugunu filan sorunca bende dedimki galiba radyoyu yollamayacaklar.Pardon ,siz bana radyo yollamayacakmisiniz diye sordum.Sandim ki ben sanki trt yarismasina katilmadim.Onu arastiriyorlar.Yok estafurullah olurmu oyle sey dedi,sizinle ilgilenilmedi diye uzuntu duydum onu arastiriyorum dedi.Siz kazanmasiniz bile ben size yinede trt logolu radyonuzu yollarim dedi))))Tabi bu arada bende kendilerine,trt radyosunu cok begendigimi,radyo kazandigimdan cok mutlu oldugumu,kendimin de bir zamanlar radyoda sunuculuk yapip,kendime trt spikerlerini ornek aldigimi filan soyledim,Bizim icin tum dinleyicilerimiz onemlidir dedi.Hic birinden sikayetci olmadigimi buyuk bir zevkle trt radyolarini dinledigimi ve dinleyecegimi soyledim.Senol Bey’de Ankara’ya gelirsem cay icmeye buyurun dedi))))Mutlu sonla noktalandi konusmamiz.Simdi de eve geldim,baktim mailimde bir mesaj:

Sayin……

Nostaljik görünümlü radyomuzu kazanmak için yaptığımız yarışmada,yarışmacılarımızla tek iletişim noktamız bizlere bıraktığınız telefon numaraları…Arkadaşlarımız pazartesi gününden itibaren elektronik postanızda belirtmiş olduğunuz; 0 368 -…….. nolu telefondan dün gün boyunca sizi aramalıran rağmen ulaşamamışlar…Gönderdiğiniz yeni iletinizdeki telefon numarasından size ulaşınca aslında daha önce verdiğiniz numarada olmadığınızı belirtmişsiniz…Sevgili dinleyicimiz, TRT’nin yayın anlayışında dinleyici her anlamda özel ve değerlidir…şayet beyan ettiğimiz bir söz varsa bunu asla unutmaz ve peşini bırakmayız…Bunun için yüreğinizi ferah tutun…İstanbul dönüşü elinize ulaşacak “nostaljik görünümlü GAP Diyarbakır ” logolu radyolarınızı iyi günlerde kullanın….

Stüdyo Gap Yapımcılarından;Ayhan DEMİRAY…….

Konuyu burada kapiyorum ….ve bugun neler mi yaptim?

blankblankblankblankblankblankblankblankblank

Sabahin korunde kalktim.6.00gibiydi saat.Ve gecede 1.00de yatmistim,ama malesef hic uyuyamadim.Gece ruyama hep karabasanlar girdi(((((((((Sabahta saat 7.30da evden cikip ,Sariyer’den deniz otobusune bindik.,Hava gunesli olmasada, guzel sayilirdi.Ama daha sonra yagmur basladi.Neyse ki cok yagmadi.

Deniz otobusunden bogazin resmini ceksemde camlarinin pis olusundan ve havaninda puslu olusundan tam net cikmadi.Ve ben bu arada da deniz otobusunde uykudan gozlerimi zor actim.O da sizin icin biraz daha resim cekeyim diye,anlayin kiymetinizi))))

Bogazda  o kadar cok tekne vardiki balik tutan. Ustelik sabahin 8.30zunda, bata cika balik tutuyorlardi.Eminonu kiyilari dalgaliydi,ustelik deniz trafigide cok yogun oldugu icin devamli tekneler sallaniyordu.Biraz alisverisimizi yaptik.Ya  cok kalabalik degildi,havadanmi,ekonomik krizdenmi,sabahin erken saati oldugundanmi anlamadik.Bir cok is yeride Istoc ‘a tasinmisti.Ama biz, siz Sinop’ta ki musterilerimiz icin, harika  gozlukler aldik.Modeller cok guzel inanmazsaniz gelip bakarsaniz onumuzdeki hafta dukkana)))Fiyatlar uygun,camlar polarize…Eee daha ne olsun,degil mi ama))))))))

Kirmizi,beyaz,mor,siyah….Harika modeler…

Misir carsisindan tohum aldik,suluk satiyorlardi her derde deva))))Ben cocukken rahmetli babaannem herkese suluk vururdu,onu animsadim)))

Oglen yemegine ,Suleymaniye Cami’nin karsisinda ki, resturanlardan birine ,kuru fasulye yemege gittik. Orada ki resturanlarin ozelligi,cok guzel etsiz kurufasulye yapmalari oluyor .Yogurtta,tursuda istedik.Himmm cok guzeldi. Umarim fazla kalori almamisimdir,cunku cok yuruduk.

Suleymaniye Cami de resterasyon calismalari yapiliyordu,kapaliydi.

Eve ben yalniz geldim,esim ve kayinpeder ,dayisini ziyarete gittiler.Besiktas’tan bindim dolmusa oturdum arkaya ,dortledik.Bir tarafimda bir bayan ,bir tarafimda bir bey.Aman Allah’im bir uyku bir uyku geberiyorum.Bir baktim basim kadinin tarafina dusmus,kadin omzunu oynatti))))Allah’tan kadinin tarafina dustu,ya beyin tarafina dusseydi yanmistim)))))Sonra dedim en iyisi arkaya yaslanip uyuyayimda bir tarafa dusmesin)))Eve gelince de hemen yatacaktim ama nerdeeeeeeee, gunlugumu yazayim dedim.Aksam cocuklarla sohbetten yazamiyorum,birde oglum gece birsuru sey indiriyor netten,benim resimleri siteme koymak mumkun olmuyor cok agir calisiyor.En iyisimi ben onlar gelmeden halledeyim dedim))))

Yagmurlu Istanbul’dan sevgiler hepinize))))))Yine gorusuruz.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

12 Yorum

  1. blank

    merhaba ben özellikle trt genel müd. şenol gökay beyle görüşmek istiyorum. bu yukarıdaki yazıyı okudum . oh be dedim trt de ilgilenen birisi varmış oda inanamıyorum, oyunmu bu yazı diye. şenol bey lütfen bu yazımı okursanız beni lütfen ararmısınız . trt 1 haftasonu program yapımcılarından şikayetçiyim. ben artık trt yi, (düzeyli ,ilkeli, diye sloganı) varya. halkın sorunlarıyla ilgilenen bir kurum olarak görmüyorum. 5 yıldır dönüp dönüp şikayewtlerimi anlatıyorum allahın bir kulu da bunun derdine derman olalım demedi. sorunum hala devam ediyor. BANA YÜKLÜ TELEFON PARASINDAN BAŞKA BİRŞEY GELMİYOR. çünki o ilgili kişi korkusuzca nereye şikayet edersen et dedi. beni ararsanız hangi müdürlerle konuştugumuda söylerim . müdüre hanıma baglanmaK için sekreterine yalvardım . baglayamam dedi, İLGİLERİNİZİ BEKLİYORUM. SAYGILARIMLA .

  2. blank

    Umarım buradan ,Şenol Bey size ulaşır..Benimle gerçekten çok ilgilendiler.Eğer bu mesajınızı Şenol Bey okuyup, bana yorum yazarlarsa sizin mail adresinizi veririm.Web siteminde, böyle bir konuda yardımı dokunursa bende çok mutlu olurum.Saygılar ,sevgiler Sinop’tan.

  3. blank

    merhaba nilgün simdi bu yazıyı okudum çok mutlu oldum . bu yazıma karşılık bulurum . gene inşallah diyorum olursa sayenizde olucak. teşekkürlerimi iletirim iyi günler dilerim . yardımınızı bekliyorum.

  4. blank

    Eğer TRT ‘den biri ulaşırsa size dönerim.Umarım faydam olur..İyi günler.

  5. blank
    nurcan derdiyok

    merhaba nilgün hanım. inşallah yazılarımla sizi rahatsız etmiyorum. . o günden beri trt@trt.net.tr. e-posta yazdım. trtfm@trt.net.tr. yazdım gene hiçç ses seda yok . hakikaten şaşıyorum. trt de hiçkimsa okumuyormu . tel. yazdıgım halde arayan yok. hayırlısıyla bekliyorum. ..sizin haberiniz varmı bilmem trt ı cumartesi gümleri saat 11 yarışma var şifreler veriyorlar sonra çekilişle ikbal otelde 2 gün tatil. . katılmanı ,kazanmanı dilerim iyi günler.

  6. blank

    Tatilleri ve gezmeyi çok severim,vaktim olursa katılırım.Çok enteresan geldi, cevap vermemeleri…Adres doğrudur umarım.

  7. blank

    merhaba nilgün hanım. adresim dogru ulaşabilecegim her yerede ulaştım. fakat …sonuç ortada. ..cep telefonumu da yazdım. biraz daha bekliyecegim hoşça kal.

  8. blank

    Hayırlısı artık…

  9. blank

    Sn Mudurum umarım saglıgınız yerındedır … sozu kısa kemek ıstıyorum yaklasık 7-8 kanalınız var ama hıc bırı gorevını yapamıyor…
    1- TRT3 spor verıyor harıkada yapıyor spor yayını yaparken barı TRT3 amplemını kaldırın da TRT spor kalsın
    2-TRTHABER gercektende harıka yayın verıyor bakın ısmı uzerınde TRTHABER baska yayınlar verılmesın spor mus bılmem neymıs canlı maclar orada olmamalı dıye dusunuyorum (sız daha ıyısını bılırsınız tabıkıde..)
    3-belgesel kanalımızda sadece belgesel olsun lutfen ınsanların ılgı duyacak seyler olması lazm,ornegin;kulturumuz,orf ve adetlerımız dogadakı hayvanlrımızın yasamları,Turkıye’nın guzellıklerı nebıleyım baska ılgı duyulacak seyler de olmalı
    ve en onemlı sey
    4-TRT1 KANALI HAFTANIN BELIRLI GUNLERI TURK SINEMASI,BELIRLI GUNLERI YABANCI SINEMALAR OLMASI GEREKIYOR VE SUREKLI REKLAMLAR YAPILMALI BU SEYLER ICIN DAHA KUNUSACAK COOOK SEYLER VARDA UMARIM YANLIS KISILERLE MUHATTAP OLMAMISIMDIR
    GEREKENLERI BILGILERINIZE SUNARIM TESEKKURLER…

  10. blank

    Benim web sitem aracılığıyla,TRT radyo genel müdürüne yazmışsınız.Ben de size aracılık yapmış oldum.Umarım bir yetkili okur.

  11. blank

    Ben suriyelilerin kampında çalışan işçiyim nostalji radyonuzun hayranıyım ama ulaşamıyorum.bir türlü acaba rica etsem bana yollarmısınız bir tane gece nöbetlerinde dinler sizi anarım. Saygılarımla.

  12. blank

    Murat Bey, maalesef benim öyle bir olanağım yok. Bunu TRT ile görüşmelisiniz. Bunun için yarışmalara katılmanız gerekiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.