Oyuna Hazır Mısın?

ÇAĞATAY YOLDA DA BATTLEGAME from Oyuna Hazır Mısın on Vimeo.

2007 yilinda kurulan Oyuna Hazir Misin ? sirketinin,Turkiye’ ye 2 sene once getirdigi battlegame egitici motivasyon paketi Skyturk te Cagatay Yolda programina konuk oldu. Hem battlegame ` in tanitildigi, hem de Cagatay Yolda forumuna uye 60 gezginin BattleGame oynadigi program SkyTurkte 8 tekrar olmak uzere yayinlandi. Onumuzdeki gunlerde kurucu ortak ve proje yoneticisi Ersin Durmus ile hem BattleGame i hemde Oyuna Hazir Mısin in diger egitici motivasyion paketlerini konusacagimiz roportajimizi sitemden takip edebilirsiniz. Bu aktivite 21 mart gunu Sapanca Meselik Dogal Yasam Merkezinde gerceklestirildi. Ayrintili bilgi icin www.oyunahazirmisin.com adresini ziyaret edebilirsiniz… Bu konuyu sizinle neden mi paylastim? Cunku,kizimin esi( damadim) Ersin Durmus ,Oyuna Hazir Misin?sirketinde kurucu ortak ve proje yoneticisi. Ayni zamanda bu oyunun icindeki ekip ve ekipmani koordine eden kisi.))))Tavsiye ederim ustteki videoyu izleyin,cok enteresan oldugunu goreceksiniz.

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.