T. H. M. SEVENLERE MÜJDE..

İyi geceler efendimmm)))Nasılsınız ?Asayiş berkemal mi?))) Bugün yine yoğun bir günümdü. Malum Cuma, önce dükkanımızın nöbeti vardı, sonra birden aklıma gelmez mi,ben aslında esnaf ve sanatkarlar odasında da bugün nöbetçiydim.Az kalsın unutuyordum,cezaya çarptırılacaktım)))Ceza da ne bir bilseniz ,benim için en kötü ceza (((Nöbetini unutan tatlı alıyor(((Düşünsenize ben şimdi diyette olan biri olarak tatlı götürüyorum arkadaşlara)))Ne ise hatırladım da ,ceza yemekten kurtuldum. Size dünde bahsetmiştim, yarın akşam Türk Halk Müziği Konserimiz var ve ben sunucuyum. Bugün yine biraz yapmam gereken işlerim vardı , konservatuvara gittim.İşimi bitirdikten sonra da bir şarkı söyleyeyim dedim.Ekip hazır
zaten,1kanun,1ud,1klarnet,2keman…Oh ohhh böylesi Muazzez Abacı’nun arkasında yokmuştur vallahi))))Bende gümbür gümbür söyledim))))Duyda inanma)))))))))
blankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Akşamda konservatuvarımızın Türk Halk Müziği bölümünün derslerine girdim. Biraz alıştırma yapayım dedim yarın akşam için. Tabii derslere girerimde arkadaşların resmini çekmez miyim. Hatta uzun hava okuyan Nezahat arkadaşımıda sizler için videoya aldım. Hepsi mükemmel gerçekten. Bakın yıllardır Türk  Halk Müziği sunuculuğu da yaptım, ama bu akşamki türküleride, okuyanları da çok beğendim.İnanmazsanız yarın akşam bilet bulabilirseniz gelin))))Hepinizi Halk Eğitim Merkezi Salonunda saat 20.00de bekliyorum. Bir kısmınız ayakta izlemek zorunda kalacak ama ne yapalım değer yani)))

14 türkü filan dinledikten sonra Türk Sanat Müziği bölümüne geçtim. Bizim şefte çok güzel şarkılar seçmiş. Malum, yılın 2. konserine hazırlanıyoruz.Bu akşamda bizim sınıfta beyler çok azdı. Tenefüste yine çılgınlar gibi resim çektik. )))Hangi birini koyacağım siteme bakayım))) Allah neşemizi bozmasın çok tatlı benim arkadaşlarım.)))Yarın akşam konser olmasaydı ,yine bir yere gidecektik ama, yarına hazırlanayım diye cici kız olup eve geldik..Bu arada arkadaşlarımda diyor ki,ne olur Nilgün fazla geçikmeden resimleri koy, senin yüzünden uykusuz kalıyoruz diyorlar)))))))) Gördünüz mü işte bakın saat 23.00 olmadan yazımı hazırladım)))) Haydi bakalım iyi seyirleeeeeeeeeer))))Yarın akşam görüşürüz tamam mı?))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

3 haftada neler oldu…..

3 hafta olmuş yazmayalı..Çok kötü geçti bu defa. Önce eski konservatuvar arkadaşımız Türkan’ı kaybettik, sonra …

2 Yorum

  1. blank

    harıkaaaaaaaaa harıkaaaaaaa harıkaaaaaaaa başka ne denebılırki .

  2. blank

    sizlerde bu gece harikaydınız)))))))))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.