BARBOROS ŞANSAL SİNOP’day dı…

18 Nisan Pazar günü Sinop Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Barboros Şansal’lı konuşmacı olarak Sinop’a getirmişti.

Ben de eşimin evde oluşunu fırsat bilip (o günde usta çalışıyordu),arkadaşımın kızıyla dinlemeye gittim.

Kendini, terzi yamağı diye tanıtan,Yıldırım Mayruk’la çalışan, kısıtlamasız, açık konuşan, olduğu gibi biri. Cinsel tercihi beni ilgilendirmiyor,ama 1,5 saatlik konuşmasında kendisini  herkese büyük bir ilgiyle dinletti.
Eşcinsel gerekçesiyle askere alınmamış.Yaşantısından ve yaşadıklarından bazı kesitler anlattı bizlere.23 yaşında bir kızı varmış. Ben sesini kayıt ettim. Hatta sordu, gençler neden kayıt cihazınız yok diye))))Ama ben kayıt ediyordum o sıra size tam konuşmayı yayınlayamayacağımdan ötürü bazı bölümleri kestim.Daha çok bölümler var aslında dinlemenizi istediğim ama benim o kadar vaktim yok maalesef.((

Ve inanın şu anda zor yazıyorum yazımı. Öyle yorgunum ki. Dün bitti en nihayet evimin işi. Dün akşamda yorgunluktan uyuyamadım. Bu günde pestil gibiyim. Umarım yarın daha iyi olurum.Epeydir size yazamamıştım,dedim artık Nilgün haydi yazma zamanı.)))
blankblankblankblankblank

Eşyalarım İstanbul’dan gece saat 22.00 de geldi. Şoförde demez mi ben taşıyamam.Gecenin o saatinde kimi bulursun,ne ise ikna olduda yardım etti taşımaya.Bu seferde koltuklar sokak kapısından geçmez.Ay ne bunaldık,ne sıkıldık anlatamam.İnanın 2cm daha uzun olsaymış,herhalde koltukları parçalayıp öyle içeri alırdık.Ne ise hiç hasarsız elimize ulaştı hepsi.Güle güle oturmak nasip etsin Allah. AMİİİİİİİİİİN)))

Şimdilik bu kadar daha fazla gitmiyor parmaklarım tuşlara hepinize iyi günler.Dinlenmem lazım.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

2 Yorum

  1. blank

    aaaaa kaçgündür Barboras Nilgüncüm, hani Cruiseler ve onlardan portreler? parklar sokaklar ne vaziyetteydi? Sinoplular şık kıyafetler giyerek parkta oturdu mu? ve Greenpeaceleri unutma..

  2. blank

    ))))))) Hatice Hanım , güldürdünüz beni))) Ama çok haklısınız hergün yazılarıma alışınca ara verdiğimde Sinop’tan haber almak isteyenler içinde zor oluyor.En nihayet günlüğümü yazdım.Sizi çok öpüyorum.Selamlae,sevgiler Sinop’tan.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.