BİZİM ŞEF…

Bu akşam şefimizin işi çıkınca, yerine Nuri Hoca şeflik yaptı. Tabii bu durumda da bize gün doğdu.)))Çünkü kim hangi şarkıyı isterse çıkıp sahneye mikrofonda söyledi. Bazen birden fazla kişi aynı şarkıyı söylemek istedi, hepsine de söyletti vallahi.)))Tabii bende bu durumu fırsat bilip, hemen kalkıp şu içime uhte olan şarkıyı söyledim)))Aman dedim hazır bizim şef yok fırsat bu fırsattır, hiç olmazsa şarkı söyleme isteğimi gidereyim, bakarsın yemeğimiz olur, gidince söylerim. Kalkıp söyledim. Uzun zamandır ilk kez söyledim 4 sene olmuştur beklide. Ve öyle hazırlıklı filanda değildim, nereden bileyim şefin gelmeyeceğini))))Bana yaradı anlayacağınız,heyecan ve isteğimi yatıştırdım)))OOOOhhhhh beee)))))
blankblankblankblankblankblankblankblankblankblank
Sonra diğer arkadaşlarımda söylediler, pek keyifli gece oldu)))
Oradan da Glass Garden’a gittik. Bu sefer bizimle Buket ve Derya arkadaşlarımızda geldiler. Bizler üzüm suyu içtik,bakmayın kadehe koyuyorlar,aslında üzüm suyu)))
Bu akşam Pelin arkadaşımız yoktu. Çünkü,Karadeniz Bölgesinde öğretmenler arası ses yarışmasına katılmış.Bu akşam yarışması vardı yani.Ve biz cafedeyken telefon geldi. 1 olmuş.Görüyorsunuz değilmi,bizde kimler, kimler var))))Biz kimlerle dans ediyoruz)))Çok sevindik tabii içimizden birinin , bir Sinop’lunun başarısı bizi de çok sevindirdi.Pelin aynı zamanda Pop Star’da 1. olan Utku’nun da çok yakın akrabası.Bunların ailece sesi güzel…Buradan Pelin Boyraz’ı bir kez daha tebrik ediyor ve çok öpüyorum.
İşte böyle müzikli bir gecemizin daha sonuna geldik…Haftaya Cuma gecesi,Sinop Belediye Konservatuvarı.T.S.M. Çocuk korosunun, konseri var. Yine Halk Eğitim merkezinde, bekleriz efendiiiiiiiiim))))İyi geceleeeeeeeeeer))))
.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

3 haftada neler oldu…..

3 hafta olmuş yazmayalı..Çok kötü geçti bu defa. Önce eski konservatuvar arkadaşımız Türkan’ı kaybettik, sonra …

4 Yorum

  1. blank
    yusuf kenan kaya

    Tüm yorumcular harika , hepsini beğendim. Başarılarının devamını diliyorum. Nilgün hanımı kutluyorum…..

  2. blank

    Çok teşekkürler.

  3. blank

    işte budur arkadaşım ama şefin eli cebide duruyo ne anlama gel diğini anlayamadım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.