Dün..

Fen Edebiyat Fakültesine gittim.10 Mayısta T.S.M. konseri var, oradan sunuculuk teklifi almıştım.Bir ön görüşme yapayım diye gittim.2.gidişim daha önce özel arabayla gitmiştim.Bilen biri götürmüştü, bu sefer kendim dolmuşla gittim.Git ,git bitmedi yol.Bende sanki Sinop’a yeni gelmişim gibi şoföre sorup durdum.Yeni yapılan Cezaevi’nin alt tarafından geçtik.Bostancılı Köyünün oralardan.Her taraf yemyeşil,öyle güzeldi ki.Ama cezaevinin oradan geçerken içim burkuldu((((Allah kimseyi düşürmesin.(((

Bugünde bütün gün dışarıdaydım. Sabah doktora gidip kan tahlili yaptırmak istedim,sanki kolesterolüm çıkmış gibi kalbim güp güp atıyordu.Hemşirelik okulundan stajyer kızlardan biri kanımı aldı.Ve sabah sabah çığlık attırdı bana.İğneyi bir soktu koluma(((((((((off of offf sanki tığ girdi damarıma.Birden yüzüm ekşidi bağıramadım da, bu sefer panik yapar, damarıma bir şey olur diye.Ama hayatımın en acılı kan aldırışıydı.
blankblankblankblank

Sinop tarihine çalışıyorum biliyorsunuz. Bugün arkadaşımla Sinop müzesini dolaşayım dedim.Öyle uzun yıllar oldu ki görmeyeli.Çok güzel olmuş.Arkeolog Mehmet Bey bizi gezdirdi,bilgilendirdi.Oradan da Etnografya Müzesine gittik.Orayı da gezdik.Bugün hiç resim çekmedim ama.İleride bol bol çekerim diye.))

Bu akşamda konservatuvar var.Yine hafta sonu geldi.Günler uçuyor sanki…İyi akşamlar.Kendinize iyi bakın..Hoşcakalın.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.