Liseli kızlar…

Epeydir görüşememiştim liseli arkadaşlarımla. Hepimizin bir mazereti olmuştu bugün görüştük neyse.Hava pek güzel görünse de vallahi bizim oralar, Rüzgarlı Bayır gibiydi.))) Strada Cafe’ye gidip açık havada oturduk. Aşağılarda hava daha iyiydi. Geçen Perşembe gelen gemi dönüşe geçmişti. Yine yaşlı yolcular geziyordu şehrimizde. Bu arada cafede ben cay içtim, 2de kurabiye aldım ama birini yiyebildim.Diyetisyenim Yasemin Elmacıoğlu demişti ki, eğer bir arkadaşınla buluşup bir şeyler yeme ihtimalin varsa, öğlen yemeğini normal ye,akşamdan kısarsın demişti.Bende uyguluyorum,yiyip gittiğim içinde fazla yemek içimden gelmiyor.Arkadaşımın biri bir pasta istedi,maşallah öyle bir geldi ki,sanki 3kişilik) Mantısı da güzel görünüyordu))Ama karnım tok olduğu için canım çekmedi.)))

blankblankblankblank

A Sinop dışındakilere bir haber… Hani kütaphanenin karşındaki Republic’in yanındaki eski binayı yıkmışlar. Resmini de yükleyeceğim sizler için daha iyi anlarsınız. Satıldığını söylüyorlar. Ama oraya yapılan yeni bir bina yolu yine çok daraltacak((( Şimdilik bu kadar, hepinize iyi akşamlar.

Resimdeki pembe çiçekli ağaç varya,Japon Elmasıymış.Ne hoş duruyor değil mi?

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

4 Yorum

  1. blank

    Nilgün hanım
    Karakum yolunda ve kütüphane karşısındaki binanın yıkılması haberinize minik bir katkı olsun..O bina Kıroğlu ailesine aitmiş ve yerine yeni bina yapılması umarım gerçekleşmez çünkü orası kamulaştırma sonucu yıkılmıştır sanıyorum.Ama bu ülkede herşey mümkün.Yakında netleşir.Selamlar.

  2. blank

    Teşekkür ederim, verdiğiniz bilgiler için.

  3. blank
    amerikadaki yasar

    Nilguncum,

    Bu sayfana her zaman giriyorum vede zevkle resimlere bakiyor hasretlik ozlem gideriyorum. Sana cok tesekkur ediyorum uzaklardan.
    Nahide’de cok hos cikmis. selamlar sevgiler tanidiklara.

    iyi yaz sezonu diliyorum.
    yasar

  4. blank

    Yaşar’cığım çok mutlu oldum,sayfamı takip ettiğine.Bizde sana sevgilerimizi yolluyoruz Sinop’tan))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.