2.grup ttnet’çiler geldiiii…2.grup-1.gün

Bugün saat 11.00de yine hava alanına 2.grup ttnet’çi arkadaşları almaya gittik. Uçak tam vaktinde geldi. Bu defa da Fatih Bey geldi.İçlerinde sadece eskilerden o vardı. Tüm grup tamamlanınca fotoğrafçıları ben, yelken grubunu da diğer arkadaşım aldı ve Antik Otel’e  gittik, yerleştiler.Sonrada öğlen yemeğine, Sky Kulübüne gittik.Sebze çorbası,köfte,patates,pilav, çiğ börek (puf böreği gibi olan)yoğurtlu ve cevizli mantı vardı.Arkasındanda meyve servisi yapıldı. Çok beğendiler.

Saat 13.00de hemen minibüse atlayıp doğruca Şelalelerin yolunu tuttuk. Öztürk Resturant ‘da çay molası verdik. Şelalelere geldiğimizde saat 15.30 olmuştu.
blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Bu arada, geçen gruptaki arkadaşları ne kadar sevdiğimi söylemiştim ya, bu grupta pek şeker yaaa. Gerçek diyorum, her birine içim ısındı.))))Hepsinin ismini de hemen ezberledim)))Bakın bayanları sayayım isterseniz.)))Eda, Evrim, Semra, Derya,Bahar, yaaa. Bakın nasılda hemen ezberledim))))Beylerin ismini de biliyorum.)))

Bugün Bahar’ın başı dönünce, biz onunla 3.şelalede kaldık. Sohbet ettik, resim çektik. Yarım saat sonrada, Derya ve Niyazi Bey ‘de geldi. Sonra bizde hep beraber aşağıya inip orada resim çekmeye devam ettik..Niyazi Bey bugün beni çok güldürdü.))))Sanırım 4.şelaledeydik,Fatih Bey’e diyor ki(elinde de kamerası var)pilim bitmek üzere. Bende bunu duyunca çok üzüldüm. Çünkü fotoğrafçı grubu ya, yaa  keşke yanınıza yedek filan alsaydınız dedim)))Bu seferde o güldü.Yok dedi,makinanın değil,benim pilim bitmek üzere.))))))))))))))

Bu arada içlerinde yine profesyonel fotoğrafçı var, Halit Ömer Camcı.Kendisi Gezgin Dergisinin sahibi. Gelecek dergide,Newyork’u ve Sinop’u anlatacakmış))Zaten Sinop’ta, Türkiye’nin Newyork’u değilmi?))))Çok mütevazi biri.Ben çok sevdim.Bugün Halit Hocam nerden resim çektiyse bizde o görüşü yakalamak için onun çektiği yerden çekiyoruz))))))Bir ara bayağı güldük.Bugün saat 18.00 ze kadar şelalelerde kalınca ,Paşa Tabyalarına gidecek zaman bulamadık,sadece sis düdüğüne gidip güneşin batışını yakalamak istediler ama ,maalesef gittiğimizde sisten, 3 metre önümüzü bile göremedik((

Yarın şehir merkezindeki tarihi yerleri gezeceğiz, engin tarihi bilgimle onları aydınlatacağım)))))))))))Sanki bayan Murat Bardakçı)))))))))

Arkadaşlara dedim ki, kazık sorular sormayın,çalıştığım yerlerden sorun ))))))

Bu akşam yine müzikli bir akşam yemeği verildi kendilerine, geçen hafta ben hastaydım  gidemedim, bu haftada eşim çok hasta, gidemedim(((Klarnet ,ud ve ritimle güzel bir müzik ziyafeti çektiler sanıyorum.Klarneti de bizim arkadaş Abdullah Karabulut çalıyormuş.Daha önce size sitemde bir videosunu yayınlamıştım ,hatırladınız mı?

Konuşturmuştur  yine klarnetini)))

AYYY çok uykum geldi..Ben yatayım.Sabah erken kalkıp dersime göz gezdireceğim))))))))İyi geceleeeer)))))

Not:Şelalelerde çektiğim manzara  resimlerini, daha sonra özel olarak yayınlayacağım.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.