3.grup.1.gün..Ttnet’çiler..

Şükürler olsun kavuşturana)))))Ayyy özlemişim sizleri.

Bugün 3 gün oldu, yazamadım sizlere. Sizde ne merak etmişsinizdir ama)))Değil mi?))))Gözleriniz yolda

kalmıştır.))))

Tahmin ettiğiniz gibi yine dağ bayır, çıktım, mağaralara girdim, bol bol resim çektim, düz duvarlara tırmandım)))))))))

Evet sevgili okuyucalarım. Bu haftada ttnet grubundan yine 19 kişilik bir grup geldi.9 kişi benim grubumdaydı, diğer 10 kişide yelken grubundaydı. Bu sefer benim grupta yine Gezgin Dergisi’nin sahibi, fotoğrafçısı Halit Ömer Camcı ‘da vardı. Ve bana çok müjdeli bir haberde verdi. Gezgin Dergisi’nin, Haziran sayısında kapak Sinop Resmiymiş ve içinde de Sinop ‘un tarihçesi ve resimleri varmış. Bende merakla şimdi derginin Sinop’a gelmesini bekliyorum. Geldiğinde Halit Hocam bana haber verecek, ben alacağım ve size de nerede satıldığını duyururum buradan. Verdiği bu haber beni çok mutlu etti. Şimdi merakla derginin çıkmasını bekliyorum.)))
blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

3.grup da diğer gruptaki arkadaşlar gibi çok genç ve sempatiktiler. Güzel vakit geçirdik birlikte. İlk gün her zamanki gibi şelaleye gittik. Yalnızca 1arkadaşta yükseklik korkusu varmış o gelmedi bizimle, otelde kalıp yüzmüş. Deniz faslını ilk Sinop’ta açmış oldu)))

Havada pek güzeldi. Yalnız Erfelek yolu yapıldığı için, yolu başka bir yerden vermişler 10 kilometre kadar çok kötü bir yoldan gidiyorsun, sonra eski yola çıkıyorsun.Ama çektiğin sıkıntıya değiyor gördüğün güzellik.. En kısa zamanda sizlere gezdiğimiz yerlerin resimlerini özel olarak yayınlayacağım. Böylece Sinop’u görmemiş olanlarda bu resimlere bakarak öğrenir, uzakta ki Sinop’lular da hasret giderir. Yabancı turistlerde merak edip bakarsınız Sinop’umuza gelir.)))

Şelalelerin oraya bir baraka daha yapılmış, çay, meşrubat ve etli ekmek türü şeyler yapıyorlar. Aç kalmazsınız yani.))

Geçen gittiğimizde eşek vardı, isteyenleri gezdiren, bu seferde at vardı. Ama binmedik. Şelalenin dibinde oturup çaylarımızı içtik,  nokullarımızı yedik.

Dönüşte de Sinop’ta güneşin batışını çekmek için Boztepe’ye çıktılar. Çıktılar diyorum, maalesef ben kaçırdım.Çünkü şelalelerde ayaklarımız ıslanmıştı ve ben ilk kez o akşam kulüpteki akşam yemeğine katılmak istediğim için eve gidip üstümü değiştirmek zorunda kaldım.Ve güneşin batışını görüntüleyemedim.Ama durakta arkadaşları beklerken benim bulunduğum yerden güneşin batışını çektim.Yemekte diğer grupla beraberdik. Müzik olarak da, udi ve solist İlknur Bey,  Klarnette Abdullah Karabulut vardı . Kemancı gençte çok güzel çalıyordu.Güzel bir gece geçirdik.Yemekte ona keza harikaydı.Balık çeşitlerinden kalkan, barbunya tava vardı..Öbür gün buluşmak üzere saat 22.30da ayrıldık….

Ama ben ancak günlüğümü yazabiliyorum..

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

4 Yorum

  1. blank

    COK GUZELMIS.

    HEM ANNEMI HEM BABAMI BEN KOYUMU OZLEDIM.
    BIR KUS OLSAM UCSAM GELSEM.

  2. blank

    Gerçekten çok güzel bir yer Sinop.Görmeyenlerin mutlaka gidip görmesini tavsiye ederim. Hele şelaleler mükemmeldi.Sinop’ta Hem geziyorsunuz hem dinleniyorsunuz.
    Umarım tekrar gitme fırsatını yakalarım :))))

  3. blank

    Serpi’cigim begendigine cok sevindim.Yine bekleriz))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.