Sinop üniversitesi 2. Bahar Şenliği..

Dün akşam havanında güzelliğini fırsat bilip, ilk kez üniversitenin halka açık yapılan şenliğine katıldık.4 bayan gittik. Ama nasıl kalabalıktı anlatamam. Arabayı belki 1km uzağa,çeltik tarlasının yanına  park etmek zorunda kaldık.Samimi söylüyorum ben bu kadar çok arabayı bir arada, Sinop’ta görmemiştim.Yollar tek kelimeyle ana baba günüydü.Etraf genç kaynıyordu.

Bizim gibi kendini genç hissedenlerde vardı tabii.))))

Nasıl bir yoldan gidiyorsunuz Üniversiteye biliyor musunuz? Bir taraf da yeni yapılan cezaevi, diğer taraf üniversite. İçimiz bir garip oldu.(((Üzüldük. Bir taraf özgürlük, neşe, diğer taraf tutsaklık.((((Allah kimseyi düşürmesin.(((

Gittiğimizde saat 20.30 du. Grup Sentez vardı.Aferin bizim Sinop’lu gruba da gerçekten mükemmeldiler.

Hepsini kutluyorum. Daha sonra grup Jazzgır çıktı,birde bayan solistleri vardı.Gençler onlarla da coştular.Ayy ikide bir gençler değip duruyorum,aslında herkes coşkuluydu)))
blankblankblankblankblankblank
Ve daha sonra havai fişek gösterisi yapıldı.10.yıl marşı söylendi. Bu arada ben havai fişek gösterisini kaydettim videoya yayınlayacağım. Bengü sahne aldı 2 dansçısıyla birlikte. Güzeldi. Çok kalabalıktı. Bizde geç kalmayalım korkusuyla saat 22.30 gibi ayrıldık. Güzel bir gece oldu.

Bu arada bir kez daha üniversite sınavlarına girip, okumaya karar verdik 3 arkadaş.Ama tercih Sinop Üniversitesi olacak.)))Evde değil yurtta kalmayı düşünüyoruz,hafta sonları eve çıkacağız))))Kazanır mıyız dersiniz???Vallahi yaz geçsin çalışmaya başlayacağız.Ama dershaneye gitmeyeceğiz.)))

Bu sabahta eşim Samsun’a sınava gitti,gemi adamı belgesi almak için sözlü sınava girmeye..Ben sabah dükkanı açmaya gittiğimde,çok sevdiğim bir akrabamın öldüğünü duydum.((((Çok üzüldüm.Cenazesi Samsun’dan öğleden sonra geldi.Bende üstüme düşen görevi yaptım.(((Eşi çok metanetli davrandı.Camiye de, kabristana da gittim.Bu 3.gidişimdi.Sonra düşündüm…Bugün ilk kez korkmamıştım.Demek bazı şeyleri yaşamak alıştırıyor insanı. Bugün 13 yaşındaki torunu da izledi mezara indirilişini.((((Aslında çok erkendi, şahsen ben onay vermezdim.(((

Hayat….Görüyorsunuz bir yanda gülüyoruz,bir yanda ağlıyoruz…Ve yıllar uçarcasına gidiyor…..Kalanlara sağlıklı uzun ömür, gidene de Allah’tan rahmet diliyorum….Huzur içinde yatsın…..((((

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

2 Yorum

  1. blank

    Sinop a sevgi ve selamlarımı gönderiyorum:)

  2. blank

    Bende Sinop’tan sizlere sevgilerimi yolluyorum…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.