MERHABAAAAAA……

Durun ya, yine başlık yanlış oldu. İyi geceler demem lazımdı. Saat 23.38, daha ben yazmaya yeni başladım)))

Yine bir sürü şey var yazacağım, sonra resimleri yükleyeceğim derken saat kaç olur bilmem. Amaan boş verin sanki yarın iş varda))))

Zaten bana hep soruyorlar vaktim yok değince, bende ne diyeceğimi şaşırıyorum.))))Seviyorum çalışmayı, üretmeyi, yeni şeyler öğrenmeyi…

Sahi biz nerden geldik ki buralara)))

blankblankblankblankblankblankblank

Bu akşam Cuma…Ne oluyor, artık öğrendiniz.İcra gecesi..)))Yine resimler çektirdik, şarkılar söyledik.Sayımız azdı ama vallahi gümbür gümbürdük.Şef bile aferin dedi)))

Bilin bakalım ne oludu??????????Haydiii, tahmin edin))))

Ben, beeen,  bu akşam gelmeyen arkadaşımın yerine, hani bir zamanlar benim solom diye hayaller kurduğum şarkıyı söyledim.)))))))Eveeet… Hem de bizim şefin yanında….İlk kez heyecanlanmadan, söyledim vallahi. Sanırım şefte eskiyi düşünerek bak ben yokmuşum gibi söyle dedi. Ben yok hocam yaa. Ben özellikle siz varsınız diye bu akşam söylemek istiyorum dedim. Ve hiç heyecanlanmadan, gayet rahat söyledim.))))))))))Birde alkış aldım, benim şak şakçı arkadaş grubumdan)))))))))Dedim ki ‘arkadaşlar bundan sonra kim gelmezse, solosunu ben söyleyeceğim,bir nevi jokerim yani.))))))))

Şaka bir tarafa vallahi ilk kez bizim şefin yanında söyledim ya bravo bana))))

Demek ki artık, yıktım perdeyi, eylediiiim viraaan, bir ilki de başardım hemaaan)))

Hayırdır inşallah yazış şeklimde değişti bu akşam)))))))))

Şarkı söyledim ya havalara girdim galiba)))))))))) Görende

Rumeli Hisarında sahne alacağım sanacak.)))))))))

Tamam konuyu değiştiriyorum))))

Bu akşam icradan sonra, haydi dedim arkadaşıma, İstanbul’dan dün ttnet grubundan yelkenciler gelecekti, bir kulübü ziyaret edelimde arkadaşlarla tanışayım. Malum hastalıktan ve yorgunluktan,2 haftadır ttnet çilerle olan akşam yemeğine katılamamıştım.Bu akşam bir 10 dakikada olsa onlarla görüşme imkanı buldum.Bu arada Semra, bir arkadaşıyla bana selam yollamış,çok sevindim.Bu grupla da resim çektirdik. Çok candan duruyorlardı)))Sinop’u çok sevmişler. Bende çok sevindim tabii. Haftaya Perşembe benim fotoğrafçı grubum yine gelecek kısmetse.Birde bu arada,gelen arkadaşlara çok güzel bir plaket vermişler, çok beğendim ,çoooooooook…))))

İşte haberler böyle, uykumda gelmeye başladı ufaktan..Artık bitireyim de resimleri yükleyeyim.Ne dersiniz iyi fikir değil mi????İyi fikir ,iyi.))))Haydi iyi geceler.Yarın görüşmek dileği ile kendinize iyi bakın.Sevdiklerinize de tabii..)))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.