Sinop Belediye Konservatuarı..TSM.Çocuk Korosu

7 Haziranda yapılan bu çocuk korosunun fotoğrafları ancak elime geçti .Elime geçti diyorum, çünkü ben, o gün İstanbul’dan gelen ttnet ‘te çalışan arkadaşlara Sinop’u gezdiriyordum, merkeze geldiğimizde saat 19.30 olmuştu.Ve böylece bu güzel konseri kaçırmıştım.Ama geçen akşam resimler elime geçince hem baktım,hem o güzel yanaklarından öptüm çocukların. Yaaa resimlere bir bakın hepsi manken sanki.))))Ne şekerler. Bu yaşta süslerine bakın,hepsini yemek geldi içimden)))))))))))

Sanırım 4 sene önceydi bende onlarla sahne almış ve ud çalmıştım))))Şimdi o aklıma geldi. Ne günlerdi ama)))Hepsinde bir heyecan, bir telaş göreceksiniz))))Ama sahneye çıkınca sanki bir profesyonel gibi oluveriyorlardı.))))

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Konserleri çok çok güzel geçmiş, duyumlarını aldım.))) Bende çok sevindim, keşke izleyebilseydim. Artık inşallah bir daha ki sefere.

Ben, şefleri Nuri Karagülle Hocamı ve  o gecenin sunucusu arkadaşım Zerrin Köse’yi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.Sizlere de KOCAMAAAAAN AFERİİİN ÇOCUKLAR))))Nilgün Teyze’niz, sizleri çoooooook seviyor))))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

3 haftada neler oldu…..

3 hafta olmuş yazmayalı..Çok kötü geçti bu defa. Önce eski konservatuvar arkadaşımız Türkan’ı kaybettik, sonra …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.