Sinop Üniversitesi….İŞTE BUUUUU……

Oooo Biiiir Sinop Üniversitesiiiiiii, O biiiiiir sanat yuvasııııııı,O biiiir eğitim çamiasıııııı, O biiiir bahar çiceklerinin oluşturduğu, kır bahçesiiiiiiiiiiiiiiii, O biiiiiiiiiir müstesna TSM korosunun bulunduğu güüüüzeeeeeeeel üniversiteeeeeeeeeeeee)))))))
Ya gençler siz neymişsiniz yaaa.Nerdeydiniz son haftalar.?)))Tamam ,tamam mazeretinizi duydum ,affedildiniz))))
2 kez katıldım çalışmalarınıza, bir izleyeyim diye, ilk gittiğimde 5 öğrenci vardı, daha sonraki haftada 13kişi.Eyvah dedim nerde bu koro,ya salona 13 kişi çıkarsak diye bir telaş başladı bende. Şimdi hak yememek lazım, solistlerinde maşallahı vardı yani.)))blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank
Bu hafta ttnet grubunu yolcu ettikten sonra, konservatuvara bir gittim ki………..Aman Allah’ım o da nee????????
Tüm kadro orada)))))))))İşte buuuuuuuu, dedim.İşte buuuuuuu. Koro dediğin böyle olur, coşkulu olur, pırıl pırıl, ışıl ışıl olur)))))Gençlerle aramızdaki fark bu demek ki,bizde enerji az.)))))))
Onların varlığı bile, ortamın coşkulu olmasını sağlıyor. Bir neşe, bir hareket içinde geçti.İlk hafta gittiğimde çok az kişi görünce, itiraf edeyim biraz çekincelerim olmuştu. Ama meğer siz neymişsiniz be ağbi)))))))))

Bir dakika ama ,saz heyetimizinde katkısını unutmayalım..Vallahi herbiri döktürüyordu…Hepinize maşallaaaaaaah)))))Söyleyen dillerinize,çalan ellerinize,üfleyen ağzınıza sağlık))))Şefiniz Faruk Tokgözol’la da teşekkürler.Ekip harika..Kutluyorum hepinizi…
Web sitemi okuyan ve yarın akşam 20.00de Sinop’ta olanlar, Halk Eğitim Merkezi’nde yapılacak olan Sinop Üniversitesi TSM Konserini sakın kaçırmayın, öbür gün çok pişman olursunuz. Ben den söylemesi…
Haydi yarın akşam(10.Mayıs) 20.00 de görüşünceye kadar,kendinize iyi bakın.Bana müsaade ,bende sunuyu hazırlayayım))))Görüşürüüüüüüüüüz)))))
Hay Allah unuttum önce resimleri yükleyeyim)))

Arkası yarın akşam))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.