GEZGİN DERGİSİ…

Aman tanrım saat yine uçmuş.((((Ya bu saat ne zaman .0035 oldu.Dün akşam yorgunluktan yazamamıştım.Bu akşamda geç kaldım.
Dün gece konser için son provamızı yaptık.Hava o kadar sıcaktı ki,biter bitmezde soluğu Garden Glass ‘ta aldık.Sohbet çok güzel oluncada vaktin nasıl geçtiğini anlamadık.
Size çok güzel haberim var.Hani geçen gün 5 hafta boyunca ttnet’çiler gelmiştiya İstanbul’dan.Bende fotoğrafçılar grubunu gezdirmiştim.Ve içlerinde Gezgin Dergisinin sahibi,genel yayın yönetmeni ve fotoğrafçısı Halit Ömer Camcı’da vardı. Haziran sayısında Sinop’a yer verdi.Çok güzel tarihini anlatan yazısı ve çektikleri resimler var.40.sayfadaki resimde hatta bende varım.))))Resimler çekilirken de oradaydım.Sinop’ta olupta bu dergiyi almak isteyen arkadaşlar Seçkin Kırtasiyeden dergiyi tedarik edebilirler.Sinop dışındakilerde D&R ‘lardan tedarik edebilir.
Bu sabah yine hava harikaydı.Erkende uyanınca haydi Nilgün yürüyüşe git dedim.Parkta arkadaşım köpeklerini gezdiriyordu.Gezi tekneleri denizin üzerinde sabit duruyordu.Dal yaprak kımıldamıyordu.Biraz yürüdüm baktım milletvekilimz Sayın Dodurgalı’da yürüyüşe çıkmış biraz sohbet edip,ayrıldım yanından,çünkü ben dönüşe geçmiştim.
Öğleden sonrada sezonun son altın gününü yaptık.Artık havalar sıcak olunca çekilmiyor vallahi.)))Yani gündüz çekilmiyor demek istedim.)))

blankblankblankblankblank
Akşamda yine bizim kızlarla yürüyüşe çıktık.Rüzgar vardı bu sefer.Bakalım yarın pazar,umarım rüzgarlı olmaz.Saat 1.00 oldu.Ama tersanedeki müzik gürültüsünü bir duysanız(((Gerçekten sanki sanatçıyı yolun ortasına koymuşlarda orada şarkı söylüyor gibi(((
Yazında bizim mühitin bu sorunu var.Arkada disco,yanda disco,karşıda disco,20 metre ötede resturanlar…..OOOO yazın geldiği çok belli.))))
Yine gözlerim kapanıyor.((((Yazın hergün günlüğümü yazamayacağım sanırım.Çünkü günlerim çok dolu ve yoğun.Kusurabakmayın olur mu?))))İyi geceleeeeeeeeeer)))
Ayy nerdeyse pc başında uyuyacağım(((Horlamaya başlarsam şaşırmayın))))))))Sahii ben horluyormuyum acaba?))))))))))))Durun yarın sabah eşime sorayım)))))))))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.