Canlarım benim))))

Bugün çok duygulandım…Bu sefer kızım  ve damadım geldiğinde monitorumun değiştirmemin iyi olacağını söylediler.Hatta 2yere gidip baktıkta ama pahallı buldular.İstanbul’da biz sana bakarız dediler.bende …….şu kadar olsun fiyatı ancak ödeyebilirim dedim.Velhasıl buldular da.Mail adresime resmini filan yolladılar ,ama sonrada kalmadığını yine araştıracaklarını söylediler.Oğlumla konuştuğumda haftasonu benim için araştıracağını ve önümüzdeki hafta ortalarının da yollayabileceğini söyledi.Tamam dedim.Bu sabah baktım bir paket ve içinde flat 21,5 ınch bir monitör)))))))))Ayy bir şaşırdım,bir sevindim anlatamam.Bende  kredi kartımın numarasını vereceğim diye bekliyorum)))blankblankblankblank

Hemen aradım teşekkür için borcumu filan sordum , olur mu dedi oğlum anneciğim çalışıyoruz o kadar annemize hediye alamayacak mıyız dedi.Ve ben çok daha duygulandım((((Hepsine ayrı ayrı teşekkür ettim.

Biliyor musunuz, bu şimdi durup dururken aldığım hiç beklemediğim bir hediye oldu. Çok duygulandım.Canlarım benim yaaa…Evlattan hediye almakta apayrı bir duyguymuş.Allah hepinize nasip etsin.Acılarını göstermesin…AMİİİİİİİİİN.İyi ki varsınız sizleri çoooooooook seviyorum)))

Sonra eve getirdim ve acaba kurabilirmiyim dedim ve kurdum.Aferin bana)))))

Evet gelelim bu güne.Bu sabah size erkenden bir not yazıp çıktım.Bugün Sinop için büyük gün.Dışarıdan çeşitli kentlerden  ve hatta ülkelerden birçok Sinop’lu gelmiş.Otobüsler,uçak full dolu.Bugün saat 16.00da Atatürk Anıtı önünde toplanacağız,akşam duygularımı ve gördüklerimi anlatırım))))İlk kez böyle bir organizasyon gerçekleşiyor Sinop’ta.Akşama da Ayışığı’nda  yemek varmış.Ben gidemeyeceğim ama.

Dün yazamadım size sabah kahvaltıda ablamlar vardı , öğleden sonra denize gittik arkadaşlarla,oradan da Örsan Fabrikasına gittik.Bir beyaz şort,bir de blue jean kesimli beyaz pantolon aldım.Çok güzel ve çok ucuz.Sinop’a gelip giderken uğrayın derim.

Akşamda her zaman ki gibi yürüyüşümüz vardı.Bu gün Sinop bir garip geldi bize.Çok kalabalık olmuş,yürüyüşte baktık karşıdan bir motosiklet geliyor, arkasındaki beyde zurna çalıyordu?????????Ne alakaysa…

Dün gece Glass Garden’nın Yalı Kahvesinden farkı yoktu. Hepimiz neredeyse omuz omuza oturduk.Sinop çok kalabalık gerçekten.Duyduğuma göre bugün 4000 kişi olacakmış Sinop’a gelen.Ek otobüs seferleri konmuş. Ne ise bakalım göreceğiz.,saat 16.00 ya az kaldı.Bugün karayel hava ,parkı tutmaz iyi)))

Bu sabah kahvaltıya gittik Karainci’ye. Pek keyifliydi. Oturduk sohbet, tatil planları filan  vakit çok çabuk geçti.

Tost tabağı istedik ye ye bitmedi vallahi. Ama çok nefisti de bizim midemiz küçüldü galiba))))

Çayları da nefisti. Karadut vardı bahçelerinde saksı içinde,çiçeklerle görüntü çok güzeldi.Hele çalışanları çok kibar ve şeker.Teşekkür ederiz))))

Bu kadar yeter, devamı akşama diyorum.Kendinize iyi bakın ..Sinop’taysanız, Atatürk Parkı’na sizide bekleriz.

Haa bu arada Yasemin Brantley’de Sinop’taymış. Arkadaşım rastlamış.Şen Pastanesinde o meşhur dondurmalarından yiyormuş,Hem de koca kase ve soslu))))))))

Ahh ahh Sinop’ta da her şey duyuluyor)))))))))

Haydi görüşürüz))))

TANSU, GÜNSU ve ERSİN…SİZİ ÇOK, AMA ÇOK SEVİYORUUUUUUUUUUM))))

İyi ki varsınız. Hepinize kocaman Muncuuuuuuuuk)))))))))))))))))))))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

2 Yorum

  1. blank
    sevil çelik sürek

    nilgün ablacığım her zamanki gibi çok çok güzel ve çok enerjiksin..BU ENEJİNİ KİMLERDEN ALDIĞIN BELLİ OLDU.allh onlara çook uzun ömürler sanada sağlık versin

  2. blank

    Amin canım)))Hepimize.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.