Gittiler(((((((

Ne çokta alışmışım 1haftada.Daha geçen hafta bu saatlerde büyük bir heyecanla balkonda bekliyordum. Bugün ise yolcu ettik.Sabah 11.00 gibi çıktılar.Neden anlayamadım ama bu sefer gidişleri çok dokundu bana.Bir hüzünlendim,bir hüzünlendim anlatamam.Bıraksam hüngür hüngür  ağlayacaktım((((( Kızım daha olgunlaşmış geldi.Birde düşünün çocuk olsa,aman Allah ‘ım işte o zaman çok daha zor olurdu ayrılmak herhalde.Şimdi annemi,kayınvalidemi çok daha iyi anlıya biliyorum((((
Hüzünlü bölümü başta yazdım, şimdi birazda dünden bahsedeyim.Sabahın 9.00 da Ayışığı’ndaydık.Bu sene ilk gittim.Geçen sene çok giderdik.Tanıdığım arkadaşımın yeri.Ama nedense bu sene daha sezonu açmamışlar gibiydi. Her taraf çok bakımsızdı.??????Vardır bir sebebi..

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Biz yinede hamaklara uzandık, denizimizde yüzdük. Kanoya bindik.Deniz dibi çekimlerimizi yaptık.Pek keyifliydi)))Havada sabahtan saat 15.00 e kadar çok güzeldi.Sonradan bulutlandı.Aqua parkta kaydılar.Bende mayomu yeni değiştirdiğim için tekrar ıslanmayı göze alamadım))))

Kanoyla gezmekte çok güzeldi. Bayağı güç gerektiriyor kürekleri çekmek.Bu arada sörfün üzerinde durmaya çalıştık,kızım ve damat bu konuda çok becerikli)))Kızım zaten bu konuda ders aldığını da söyledi)))

 

Zaten Ayda’da yemek yemek demek, + 1 kilo almak demek))))Neler yapmış,neler yazmakla bitmez.Tabi anlatacağım)))))

 

ayışığında sörf | izlesene.com

ayışığı | izlesene.com

deniz altı | izlesene.com

İşte sevgili okurlarım Nilgün’ün günlüğü bugünde böyle.Bugün cumartesi hava sıcak ve deniz dalgasız, ama ben denize gitmedim bugün size günlüğümü yazayım dedim.Hem de aşağıdaki evi hazırladım,devre mülk gibi,ben oturdum,sonra kızım geldi,şimdide pazartesi ablamlar geliyor))))Ne güzel değimli)))Allah annemle babamın ruhlarını şad eylesin.Bak baba ocağını yaptırdık, şimdi oturuyoruz.)))Offf offff….Annemle babamı da özledim((((((((Bugün özlem günüm anlayacağınız((((

Hele oğlum, o da burnumda tütüyor(((((((Gelemedi ablasıyla. Ama söz verdi gelecek.Sinop İstanbul arası uçak seferlerinde değişiklik yapılmış.Artık Salı,Perşembe ve Pazar günleri uçak İstanbul’dan saat 17.10da ,Sinop’tan da 19.10 da kalkıyormuş.Bu çalışanlar için çok iyi oldu.Düşünsenize  Cuma günü izin alsanız,Cuma akşamı buradasınız,cumartesi tam gün burada, pazar akşamı da 19.10da İstanbul’a hareket)))Ne güzel değil mi?Sinop’a gelmeyi düşünenlere de duyurulur)))Bu fırsat kaçmaaaaaaaaz)))))Bekleriz efendiimm)))))

İyi hafta sonları…Kendinize ve sevdiklerinize iyi bakın)))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

2 Yorum

  1. blank
    Barbaros (Hbk1907)

    Günaydın,Bol Yağmurlu ,güneşsiz İstanbul günlerinden sonra güzel şeyler okumak günümüzü güzel geçireceğimize işaret olmalı.Teşekkür ederiz.Sevgiyle Kalın.

  2. blank

    Bugün de çok güzeldi.Biraz sonra günlüğümde anlatacağım.Selamlar Sinop’tan)))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.