Günaydıııııııııııııııın))))

Gününüz aydın olsun, kafanızdaki karışık düşünceler gitsin,yerini olumlu düşünceler alsın.İnsanları,hayvanları ,doğayı sevin.Sevin ki, o sevgi size de dönsün.İşin başı sağlık ve sevgi, gerçekten diyorum.İnsanlar sevdiği kişilerle birlikte olunca ,hem vaktin nasıl geçtiğini bilmiyor,hem mutluluk hormonu salgılıyor.İşleri rast gidiyor,sağlık problemi olmuyor.Olumlu düşünmeler,işlerinizin de yolunda gitmesine sebep oluyor..Ciddi diyorum.Hadi durun şimdi biraz.Şöyle deriiiiiiiin bir nefes alın….Aldınız mı??????Aaaaa olmaz kii azıcık büyük sözü dinleyin ama))))))))Ohhhhh şöyle ciğerlerinize ciğerlerinize,çekin güzel havayı..Ve kendi kendinize gülümseyin))Korkmayın deli desinler,boş ver yaaa.Siz bilmiyor musunuz beyninizin büyüklüğünü)))))))Hem insan biraz uçuk,biraz kaçık olmalı.Kırın kabuklarınızı hayata pembe gözlüklerle bakın.Göreceksiniz içinize mutluluk dolacak.Ohhh be, iyi ki okudum Nilgün’ün yazısını, gerçekten ne lüzumsuz şeyi dert etmişim diye düşüneceksiniz)))

Hayat çok kısa, olacaklara engel olamayız. O zaman bugünün keyfini ve tadını çıkaralım tamam mı?

Şimdi ne yapıyoruuuuuuuuuuz?..HAYATA GÜLÜMSÜYORSUNUZ))))))))))

İyi ki varsınız..İyi ki duygu ve düşüncelerimi yazabileceğim bir web sitem ve blogum var.Yanımda kimse yoksa şu anda, ama sizlerle yazılarımı paylaşarak bu boşluğu dolduruyorum)))

SİZLERİ SEVİYORUUUUUUUUUUUUUUM..Haydi sizde söyleyin bakayım listenizdeki sevdiğiniz kişilere))))))))))))))))))

Hepinize iyi günler diliyorum ve beeen kaçıyorum)))))))Ama Behlül gibi değil)))))))))))))

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.