Korktuğum başıma geldi…

Günlerdir hatta hatta ,geçen senedir yazdığım denizedeki yaşadıklarımızı ve gördüğüm olumsuzlukları devamlı dile getirmiş ve önlem alınmasını,sürücülerin dikkat etmesini söylemiştim.Dün saat 18.00 sularında maalesef bir jet ski SKY Kulübünün bahçesine yanlış bir dalış yapıp uçmuş.((((O sırada da bizim sporcularımız ,yarışlarını bitirmiş,yelkenlerini topluyorlarmış ve kulübün plajında yüzenler ve güneşlenenlerde varmış,o arada hızını alamayan ve sanırım frene değilde gaza basan bir jet ski plaja doğru yönlenip,teknelerin üzerine uçmuş((((
Allah’tan kimseye bir şey olmamış.Galiba sadece kullanan çocuk yaralanmış.Kullananda 13 yaşlarında kadarmış.Jet ski’nin alındığı plaj şimdi ne olacak,nasıl bir ceza görecek çok merak ediyorum.Kulüpte,plajda tehlike atlatanlarda, şikayetçi.Sonucu alınca yine yazarım.
Şimdi düşünün çok uçuz atlatılmış bir kaza. Ya tersi olsaydı, o sırada sporcular teknelerini koyuyor olsalardı, bugün kim bilir kaç aile ve Sinop yasta olurdu. Web sitemde devamlı yazdım, hatta bazı resimleri sizlerle paylaştım da. İllaki bir önlemin alınması için,üzücü bir şeyler mi olması gerek. Şimdi bakalım nasıl bir ceza verilecek? Bundan sonra daha dikkatli olmalarını sağlayabilecek mi, hem sürücülerin,hem kiralayanların?Göreceğiz.Geçmiş olsun Sinop diyorum.
Eveeet şimdide Günaydın..
Pırıl pırıl,sıcak bir hava var.Dün Sinop bu yazın en sıcak gününü yaşamış.Dün saat 18.50 de dolmuş beklerken durakta sıcaktan bayılacaktım.Yani akşam üzeri ve gecede çok sıcaktı.Sevmiyorum ben sıcağı,bana cool bir hava lazım))))))Bugün yine sıcak sabah 8de balkonda kahvaltı yaptık güneş almadığı halde sıcaktı.Yemeğim pişsin hemen denize gideceğim ,inşallah.
Dün yine eniştemi hastaneye götürdük, röntgeni çekildi tekrar, ne ise çok önemli bir şeyi çıkmadı. Yalnız Hastane Taksi’de bir şoför var Turhan Karataş diye bir bey.Mükemmel biri.Her türlü yardımı,kolaylığı sağlıyor inanın.Hastamızın merdivenleri inmesine,çıkmasına,tekerlekli sandalye bulmamıza,eczanelere ..ve bunun gibi her şeye yardım etti.Onunla sorunlarımızın bir çoğunu hallettik.Ve yaptığı iyiliği de, Allah rızası için yapıyor.Kendisine, her şey için çok teşekkür ediyorum tekrar. Günün 24 saati hizmet veriyorlar.Telefonları 2714457.Bilgilerinize.
Haydi yemeğim pişti ben denize))))Görüşürüz.
Not:Utku Sinop’ta. Bu akşam izlemek isterseniz Kaledeki, Burç Kafeye gelin..Gelemezseniz ben size yarın anlatırım)))))

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.