utku ve biz

UTKU..

canim efendim | izlesene.com
Utku…Ama o bir TUTKU…Öyle tatlı ,öyle samimi,öyle sevecen diki dün akşam yine)))Güzel güzel söyledi şarkılarını.
Burç Kafe’dey di dün akşam. Aslında afişlerinden görmüştüm geleceğini, ama tarihlerden haberim yok, ayın kaçı olduğunu inanın bilmiyordum. Yolda Çağla’yı gördüm,abla geliyor musun bu akşam,Burç Kafe ye, oğlun geldi dedi. Birden hangi oğlum diye düşündüm sonra jeton düştü.))))İlk akşamı kaçırınca dün akşam için rezervasyon yaptırdım bende.
Her yer doluydu. Utku önceden de aynı yerde söylerdi, sanırım şimdide onun için aynı yeri seçiyor.)))sinop aşıklarblanksinop ataturk parkıutku-burç kafe
Çok severim Utku’yu gerçekten )))İlk Sinop Belediye Konservatuvarında gördüğümde de aynı tatlılıktaydı, şimdi de. Çok saygılı.Pop Star Alaturkaya katıldığında, her Sinop’lu gibi biz de, destek vermiştik kendisine)))Kazandı da çok şükür 1. olmuştu. Hak etmişti. Dün akşam şarkı arasında bana mikrofondan ne söyleyeyim diye sordu.,Bende birden Yarim yarim dedim)))Ben türkü söylemiyorum ama dedi)))Dedim;’ Utku galiba ben tarz değiştirdim’))))
Söylediği şarkılara eşlik ettik. Yine Levent Bektaş’ın ‘Canım Efendim’ şarkısını da söyledi. Biraz kilo almış)))Yakışmışta.)))
Pop Star Alaturka yarışmasında, canlı yayına bağlanmıştık Sinop’tan .O zaman Sinop’u temsilen ben bağlanmıştım Star Televizyonuna.))Ve izleyenler hatırlar,Ebru Gündeş’ide tv aracığı ile istemiştik Utku’ya.))))
Daha sonra ben İstanbul’a gittim, programa canlı katıldım.O zaman jüride de Bülent Ersoy,Orhan Gencebay, Ebru Gündeş ve Armağan var. Bende yine Sinop’lu olarak, sahneye çıkıp, canlı yayında Ebru Gündeş’i istemiştim))))))))İsteyen bir yüzlü, vermeyen zenci misali sahnede bir reklam olayı gerçekleşmişti)))))
Giderken,Sinop Mantısından götürmüştüm , sahnede yemişlerdi))))Çok meşhurdur Sinop Mantısı)))Hele bir cevizlisi var kiiiiii..hımmmm…Şimdi olsa da yesem))))))))) Vallahi sahnede Bülent Ersoy çatalı bekleyememiş,eliyle ağzına atmıştı))))
Sonrada dün akşam, Utku’yu izlerken bunlar geçti aklımdan))Ama Utku’nun da geçti ki,sahnede abla bana Ebru Gündeş’i istemiştin dedi)))))Amaaaan Utku’cuğuuuuuuuuum,senin elini sallasan ellisi gelir))))))))Yeter ki sen hep böyle temiz, iyi ,saygılı, dürüst kal…Seni çok seviyoruz canım)))))İyi ki varsın,iyi ki Sinop’lusun)))))))
Bu arada gece Kale’den yine poz poz resim çektim. Sinop harika görünüyordu.Şu sıralar doluluk olanı çok çok fazla, bırak kaldırımdan yürümeyi, caddeden bile zor geçiyorsun.Yollar tem oto yolu sanki.Birde sıcak ,birde sıcak ki…
Ay ne ise ki evim deyim,biraz serin.Sizlere de ılıman ,gönlünüzce bir gün dilerim.
Not: Sevgili arkadaşlarım, dün denizde çektiğim ,deniz üstü ve deniz altı resimlerini galiba yanlışlıkla silmişim,Ateş’in resmide gitmiş, üzgünüm(((

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.