sinop'ta akşam

Deniz ve mehtaaaaaaaap)))))))

Deniz ve mehtaap sordular seniiii neredesiiiin?

Nasıl derim terk etti, bırakıp beni gittiiiii..

Anladılar ki, aşkımız bitti..

Lay lay laay laaaaaaayla lay)))))))))

 

Bu akşam baktık şehir çok kalabalık, deniz ve mehtabın kollarına atalım kendimizi dedik)))))

Bu sabah kahvaltıda yeğenim, yengem ve ağabeyim vardı. Onlar gidince de canım bugün evden çıkmak istemedi.EE  bütün gün evde durunca da akşam üzeri çıkmak istedim.Baktım hava güzel aldım akşam yemeğimizi yanıma doğruca dükkan ve aradın dan da tekneye gittik.Hava saat 19.20 de hafif dalgalıydı,güneş batmadan denize girmek istedi canım.Tekneyi Bahçelere doğru sürdüm.Bu arada dalgakıran çıkışında ben kapatan,dönüşte de miço oluyorum))))

sinopsinop aşıklarblankblankdalgakıranblank

Bahçelerde demir attık ve ben hemen çuuuuuup denize. Nasıl sıcaktı anlatamam, rüzgar da iyice durdu.40 dakika teknenin yanında yüzdüm. Bir ara 2 kez mantarlara gidip geldim. SKY Kulübünün önünde de çayımızı içtik.

Yukarıda mehtap vardı, etrafta pıtı pıtı teknelerin sesleri, gezi tekneleri müşterinin birini alıp birini bindiriyordu. Kalyon Teknesi de 21.30 da kalkıyoruz diye müşteri çağırıyordu.Karşılarda  bir yerde sanırım düğün vardı,havai fişekler atılıyordu.Aşıklarda birçok kişi çekirdek çitletiyor,çocukların sevinç çığlıkları tekneye kadar geliyordu))) Bazı gezi teknelerinden yükselen apuk sapuk şarkılarda olmasa, ortam çok güzeldi.))))

Sahil nasıl kalabalıktı yine anlatamam. Hayırdır ama sıcaktan mı herkes dışarıda yaa)))Şimdi diyecekler ki, sen niye dışarıdasın))))Doğru bende geziyorum)))))

Ama Sinop’u bu kadar kalabalık epeydir görmemiştim, sanırım 11 ağustos ramazan diye, herkes temmuz ayında  tatil yapmak istedi.

Yalı Kahvesi, Balıkçı Parkları , Aşıklar, Saray Resturant),Barınak ve diğer Resturantlar da doluydu.Sinop’ ta nüfus sayımı olsa kaç çıkar acaba?))))

Bu arada her zaman ki gibi uzaktaki Sinop’u özleyen dostlarım için resimler çektim. Hem özleyenler için,hem de Sinop’u merak edenler için)))

Bir ara uzandım arkaya ve Allah’ıma çok teşekkür ettim..Canım dedim, seni ne çok seviyorum.Çoook hem de,sen bizim hem yanımızda ol.Bizi kötülüklerden koru.SENİ ÇOOOOOK SEVİYORUM ALLAH’IM.

Birde hep beraber AMİİİİİİİİİİİN diyelim mi)))Hepimiz için. Her zaman sağlık ve güzellikler diliyorum herkes için))))))))))))))

İçinizden hep güzel düşünceler geçsin, hep olumlu düşünün, birbirinizi sevin, kırmayın, bu dünya hiçbirimize kalmayacak, ama bizden sonra gelenlerde rahat yaşasınlar. En önemlisi de sevin, sevginizi gösterin. Gülümseme gibi sevgide bulaşıcıdır. Sevgiyi ta bebekliklerinde aşılayalım çocuklarımıza. Sevgiyle büyüyüp, sevgiyle çoğalsınlar))))

Haydi iyi geceler. Yeni bir güne girmişiz bile…)))Yeni bir gün yeni güzellikler ve yeni ümitlerle gelsin. Ben sizleri de seviyorum, iyi ki varsınız, güzel insanlar))))

Bu yazıları okuyan zaten kötü olamaz ki)))Değil mi?))))))))))))

 

 

 

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.