Kuzguna yavrusu güzel görünürmüş.)))))

06.07.2010 / 21:35Senden izlediğim Sinop neresi diye merak ediyorum:)) Gözlüklerini bana verirmisin:))sevgiler..

Yukarıda okuduğunuz mesaj bu akşam sevgili arkadaşım H.Çiçeksever tarafından yorum olarak,web sayfama yazılmış.))))

Okuyunca güldüm, bende ona mesaj yazdım:

06.07.2010 / 21:39 | H.Çiçeksever cevap olarak.

Galiba insan görmek istediğini görüyor. Benim gözlüklerimin camları pembe)))))))))))

Dedim..Dedim de sonrada düşündüm.Kuzguna yavrusu güzel görünürmüş)))Benimde aynen öyle.

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

dsi deniz | izlesene.com

Sinop’un birçok eksiği var ama, bana her şeyi çok güzel görünüyor seviyorum bu şehri, napayım. Aslında bende, çoğu zaman, olumsuz taraflarını görüyorum ahh diyorum çek şu resmi koy web sitene,ama sonra kıyamıyorum bu resimleri koymaya(((Geçen Pazar ,Akliman Piknik alanına gitmiştik , misafirlerimizden önce ..Baktık küçücük çöp kabına yığmışlar çöpleri,eşim aldı götürdü,milletin çöpünü büyük konteynıra,biz sonra oturduk o masaya.Halbuki bizden öncekiler tembellik yapmayıp atsalardı büyük çöp konteynırına bunlar olmaz,etraf öyle pis görünmezdi.

Teknemizi demirlediğimiz dalgakıranın içi rezillik çoğu zaman. Bazen yayınlıyorum.Ama off off işte yinede bu gördüğüm olumsuzlukları yazmak içimden gelmiyor.Ama şundan emin olunki asla sitemde yalan bir şey yazmadım.Gördüğümü yazdım.Ama olumsuz gördüklerimi belki yazmadım.Fakat yazdıklarım benim gözümle gördüğüm güzelliklerdi.Belki de derler ya kuzguna yavrusu güzel görünür diye , benim ki de öyle bir şey.SEVİYORUM SİNOP’U . Elim gitmiyor hakkında kötü şeyler yazmaya.))))Ben bardağı hep dolu tarafından görüyorum belkide.Şimdi eminim içinizden bana çok kızanlar olacaktır.Ama ben böyleyim.Sadece Sinop için değil, her konuda ,her şeye iyi tarafından yaklaşırım.Olumlu düşünür,olumlu yaklaşırım.Belki de benim karakterim böyle.

Dün akşam misafirlerimi yemeğe almıştım. Güzel geçti.Bir ara 2 misafirim birbirleriyle politika konusunda bir konuşmaya başladılar ,aman Allah…)))))))))Ne ise sonra barış imzalandı.)))Ama kim kazandı belli değil. Herkes kendine göre haklıydı.Ya dün gece neydi o sıcak, aman Allah’ım bayılacaktık nerdeyse.Ne ise saat 23.00 gibi misafirlerle bizde kalkıp Garden Glass ‘a gidip biraz oturduk, bu sefer kumun üstünü tercih ettik.Biraz daha serinceydi.Hatta bir ara dayanamayıp ayaklarımı denize soktum.Vallahi mayolu gelsem ,beklide girerdim denize.Öyle güzeldi yani..

Bu sabahta kızım ve misafirleriyle, DSI plajına gittik.Epeydir gitmemiştim.Bana çok güzel geldi.Bakımlıydı.Fiyatta çok uygun,ben vermedim ama galiba kişi başı 2.5 tl idi.Şezlonglar var,şemsiye alabiliyorsunuz 2tl ye.Kabin var.yiyecek var çay var.Deniz güzel.Birde duba yapmışlar ,çok güzel üstü ama,o merdivenleri kim nasıl yaptı bilmem.Çıkmak bir mesele,neredeyse imkansız.Çok zorlanıyor insan.Ben bir ara çıkmaktan vaz    geçecektim,düşünün artık.Hem denizin içindeki mesafesi kısa hem de düz değil içe doğru çökük.Çıkmak, çok ,ama çok zor.Öyle güzel bir dubaya o merdiven hiç olmamış(Bakın işte olmayan bir şeyi yazdım)))

Bol bol deniz altında resimler ve videolar çektik.Çok komik pozlar yakalamışız,sonrada misafirleri Sarıkum’a götürdük.Bugün orası da pek keyifsizdi.Denizden çöp gelmiş,ve bazı kişilerde çöplerini bırakmıştı.Hani bizim ttnet çilerle mayıs ayında gezdiğimiz Sarıkum gitmiş,yerine başka bir çöplük gelmişti sanki(((((Hava kapalı, deniz dalgalıydı onun için mi bu çirkinliği gördüm bilmem((((

Sonra da doğruca Ayancık’a devam ettik. Hava yağmurluydu Ayancık’ta.Sinop’ta hiç yağmamış.Karnımızda epey acıkmıştı Saat 13.30 gibiydi. Saklı Bahçe Resturantta gittiğimizde. Orası da gerçekten çok saklı yani.  Görünürde belirgin bir tabelası da yoktu.Biz gidince hemen mangallar yakıldı 7porsiyon et ızgara istediler.5 kişiye 7 porsiyon.Maşallah yani benim rejimde misafirler geldiğinden beri gitti(((.Homini gırtlak yiyoruz.Bugün tartılma günümdü,korkarak çıktım tartıya ama çok şükür 100gram daha vermişim 1hafta boyunca.Almayayım da ben 100gram vermeye de razıyım))))

Açlıktan ilk salata yendi, sonra kızarmış ekmek tereyağı sonra tekrar çoban salata ve etler geldi. Hepsini hallettik.Kendimce dikkat ettim sayılır))))(Gör de inan ma) Köy ayranı geldi bir sürahi, sonrada koca bir çaydanlık çay. Fiyatta çok uygun geldi.Tavsiye ederim,yolunuz düşerse gidin..

Bu arada yağmur çiselese de bir zararını görmedik. Karşımız yemyeşil ormanlıktı. Bir taraf deniz. Sahildeki taşlar çok harikaydı.Dönüşümüzde bir yağmur bastırdı, silecekler zor yetişti.Ama Sinop’a girdiğimizde kupkuruydu her yer.

İşte böyle misafirlerimle bir gün daha böyle geçti. Çok sevdiler Sinop’u.Ne yapayım ama SİNOP SEVİLMEYECEK YER Mİ?)))))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

4 Yorum

  1. blank
    Barbaros Küçükçağlıyan

    Merhaba,
    Biz İstanbulda yaşıyoruz.Google da Sinopu arattığımda bir çok site içersinde sizin blog adresinize ulaştım.Mayıs sonundan beri devamlı takip etmeye çalışıyorum.Sinopa olan ilgim eşimden dolayı.Kendisi Ayancıklı.25-29 Mayıs 2010 tarihlerinde Ayancıkta 4 gün kaldık.İşlerimizi uzaması dolayısıyla Sinop a cuma akşamı gelebildik.Çok az bir süre orada olmama rağmen gerçekten çok beğendik.Eşimde uzun zamandır gelmememişti.Çangal,Ayancık,Sinop gördüğüm en güzel yerlerden diyebilirim.İnternette vakit buldukca haberlerini takip etmeye çalışıyorum.Sinop ve yöresininin güzelliklerini görmek ,keşfetmek için değil pembe, gözlüğe hiç ihtiyaç yok.Hatta Metin Şentürk bile görebilir.Sayenide kendimi Sinoptaymış gibi hissediyoruz.Fırsat bulduğumuzda Kızımıda alıp (vizeleri nedeniyle gelememişti.) Ayancık ve Sinopta yaz taitili yapmayı düşünüyoruz.Sinopu bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz.Sevgi ve Saygılarımızla.

  2. blank

    )))))))Yüzümde büyük bir gülümsemeyle okudum yorumunuzu.Çok sevindim teşekkür ederim.Sizi ve ailenizi ve herkesi bu güzel şehrimize bekleriz.Sefalar getirirsiniz efendim.Benden de size sevgi ve saygılar.)))

  3. blank
    nj mfrs insurance

    Maybe the top post that I read today 😀

  4. blank
    jennes insurance

    Great writing! I want to see a follow up on this topic.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.