Oy oy ooooooy….

O ne yağmurdu ya…Bu sabah saat 8.15 de pazara çıktık. Bu sefer güneş gözlüğümü almamıştım )))Hava çok kapalıydı, tam pazara geldik ki , her taraf birden karardı.Allah sizi inandırsın köylülerin ne sattığını inanın zor gördüm.Hatta göremedim bile.Bir beyde; elektrik faturasını ödemediniz de ,elektriklerinizi mi kestiler, diyor))))

Alış verişimiz bitti ve arabaya gelirken artık yağmur boşaldı. Islandık tabii)))

Eve geldiğimizde elektrikler gitti. Ve bir şimşek çaktı ki…kesin bir yerlere yıldırım düştü.Şimdi ise hava kapalı ama yağmur yok.Saat 11.00 şu anda.

Bugün, birde nostalji yaptım.))))

Çocuklar gidince ,diyete de girince,altın günlerinde de simit tercih edilince, epeydir pasta börek yapmamıştım.Eşim pogca yap diye çok ısrar etti.Tarif defterimi aradım bulamadım.Sonra internetten bakayım dedim..Ondanda vazgeçtim,eskiden internet mi vardı diye.Nilgün sen annen usulü yap dedim.Önce peynirli pogca,ardından üzümlü anne kurabiyesi yaptım)))Şimdi pişiyor eminim çok güzel olacak.Çünkü içine bol miktarda sevgi,gülücük ve iyi düşünceler kattım))))Yeter ki yakmayayım)))Bir gözüm fırında zaten)))))Çok güzel görünüyorlar)))Hemde hepsini sadece yuvarlamadım,annemin yaptığı gibi saç örgüsü  yaptım,değişik şekillere soktum kurabiyeleri)))Önceden çocuklarım küçükken onlarda ellerine alır gönüllerince şekiller yapar sonrada kendi yaptıklarını önce yerlerdi))))

Benden arkadaşlarım tarif ister, içine koyduğum malzemeleri sayarım sadece, çünkü hiç ölçü kullanmam yaptığım şeylerde, hep göz kararı))))

PİŞTİİİ.Ay çok güzel görünüyorlar daha çok sıcak tadına filan bakamadım)))Zaten yememem lazım))))Bakalım şimdi bunları yemek, kimlere kısmet olacak))))

Bugün üniversite sınav sonuçları açıklanmaya başladı. Tüm sınava girenlere başarılar diliyorum.Kazananları tebrik ediyorum,kazanamıyanlar da fazla üzülmesin, birdaki sınava daha iyi hazırlansınlar.Amaaan  gençler yaaa önünüzde daha ne sınavlar olacak ah ahhh,bir bilseniz…Onun için siz çalışmaya devam edin ,Allah yardımcınız olacaktır.

Hepinize güzel bir gün diliyorum,havanız yağışlı olsa da siz boş verin gökyüzünü,kendi yüzünüzdeki güneşe bakın,sevdiklerinizin yüzündeki güneşe…Parlıyor mu,sizi aydınlatıyor mu? Önemli olan o..Hiçbir zaman, sizin güneşiniz solmasın))))))

Haydi bakalım keyfinizce bir gün diliyorum,size ve kendime, tüm sevdiklerimeeeeeeee…))))))))))))).Hoşçakalııııııııııııın))))

Ayyy size buyurun demediiiiiiiim,kurabiye yemeniz içiiin)))Çok ayıp oldu,buyurun buyurun..Bak sonra biryeriniz şişer karışmam)))))))))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

4 Yorum

  1. blank

    Nefis olmuş , ellerinize sağlık:)))

  2. blank

    akşam çayla içeriz umarım kalmıştır

  3. blank

    Yürüyüşe gelseydim,getirecektim))))))))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.