30 Ağustos Zafer Bayramı…..

Dün gece sivrisineklerden uyuyamayınca,aldım elime yastığımı çarşafımı,oda oda dolaştım evin içinde.Sonra da, salonda bitâp düşüp uyumuşum.Sabah 8.30 da baktım cep telefonum çalıyor, Aynur.Haydi bayrama gitmeyecekmiyiz dedi.Bir gün öncede olur demiştim,tabii hemen hazırlandım.

Saat 9.15de tören alanındaydık. Zafer Bayramı da bir başka oluyor hani…Askerlerin tek sıra, rap rap yürüyüşleri,O kıyafetler,şiir okumaları bile herşey çok farklıydı.İnsan duygu yüklü oluyor.Herbir askeri kucaklayasım geliyor,evladım gibi.Daha oğlumda askerliğini yapmadı,inşallah o da hayırlısıyla bu kutsal görevini yerine getirir.
Çelenkler koyuldu,bir binbaşı açılış konuşması yaptı.Ardından bir başka asker şiir okudu.Folklör gösterisi yaptı,ılköğretim okulu çocuklarımız ve askerlerin yürüyüşüyle son buldu tören.Ben yine bol bol resim çektim.Bu arada protokolde 3 milletvekilimizde vardı.Aferin gelmişler)))
Bu arada Sinop Belediye Bandosu,çok dikkat çekiçiydi.Benim çok sevdiğim gençlerden biri olan Cande bandoda klarnet çalıyordu.)))Nasıl mutlu oldum ve gurur duydum anlatamam.Tek bayan oluşu beni mutlu etti.)))Bu arada konservatuvara çok emeği geçen bazı arkadaşlarda bandoda yerini almışlardı.)))Hepiniz süpersiniz çocuklar, sizleri çok seviyoruuuuuuum)))))
Akşamada Fener Alayı var.Saat 20.30 da .Bekleriz efendim…)))Bayramınız Kutlu olsun..
blankblankblankblankblankblank
İyi akşamlar şimdilik.Aaaa saat 18.00 olmuş bile..Allah’tan yemeklerim hazır.Bu akşam sebzeli ve etli bulgur pilavı ,oturtma ve sütlaç var.Buyurunuz efendiiim.))))

zafer bayramı
Yükleyen ncabaci. – Yepyeni haber videoları

zafer bayramı �iir
Yükleyen ncabaci. – Sanat ve animasyon videoları.

tören geçiÅ�i 2010
Yükleyen ncabaci. – Yepyeni haber videoları

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

2 Yorum

  1. blank

    nilgün teyzem çok teşekkür ederim güzel yorumun ve çektiğin fotoğraf videolar için ilk görevimi ölümsüzleştirmiş oldun çok teşekkürler öpüyorum

  2. blank

    CANIMMM….Ben sizleri çok seviyorum:)))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.