Prag’ta son gün.2.Ekim.2010 & İstanbul…

Sabah erkenden kalkıp valizimi hazırladım.Arkadaşımla birlikte kahvaltıya indik.Pragta kahvaltı çeşitleri daha fazla.Bize hitap eden et türü şeyler yoktu,olanlarında hepsi domuz etli.Zeytin burada da yok.En özlediğimizde çay oldu. Ara ara, english breakfeast çayını yakaladık, ama hemen bitiyordu.Kahvaltı sonrası fikrimizi değiştirip yine Müstek’e gitmeye karar verdik.Valizlerimizi otelin emanet kısmına bıraktık.Otelimizin altından metro kalkıyordu, biletimizi makinadan aldık ve bindik.Burada güvene dayalı bir sistem var, biletsizde girebiliyorsun metroya ama yakalanırsan cezası büyükmüş.Müstek Meydanına geldiğimizde,bu sefer ters tarafa yürüyelim dedik.Orada da bir çok binalar gördük.Bata(Beta ayakkabıları) burada yapılıyormuş.Mağazayı  dolaştık biraz.H&M mağazasında fiyatlar daha uygundu.Şimdi aynı mağazadan İstinye Park’a da açılıyormuş.Bu arada Prag’tan 2 şapka aldım.Bu sene çok modaymış.İleride başımda görürsünüz)))Çizme aldım,panço aldım derken biraz döviz bıraktık işte.Forint kullanıyorlar.Elimizde kalan son forintide otelimizin yanındaki bir çiçekçide bitirdik.

Saat 16.00da otobüsümüze yerleştik ve bu arada 25 kadar arkadaşımız bir araya gelip resim çektirdik,hatıra olarak.Onlarada web sitemin adresini verdim resimlerine baksınlar diye ve biz saat 23.00da İstanbul’daydık.

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Duty Free şartları artık değişmiş.Bir litre alkollü içki alabiliyorsun.Sigara ne kadar alınıyor bilmiyorum ,almadım.Parfümde de limiti bilmiyorum 1şişe aldık çünkü.

Saat 24.15 de evdeydik.Yine Secure Drive Travel’la geldik eve.Bu sistem gerçekten çok iyi ve güvenilir.Tavsiye ederim.

Çocuklarla  sohbet,hediyelerin dağılımı derken, saat 2.00de yattık.Sabah yine erkenden güne merhaba dedik.İstinye Parka gittik..Biraz da orada son kalan dövizimizi bırakalım  derken, saati 17.00 yaptık.

Baktık hava soğudu, eve uğrayıp  üstümüze birşeyler alıp Sarıyer’e  yürüdük.Bu arada’’ Dudaktan Kalbe ‘’ dizisinin çekildiği yerde, şimdi ‘’Lale Devri’’çekiliyormuş azıcık onu izledik.Dolaştık geldik.Akşamda oldu zaten sabahta erkenden yine Secure Drive gelip aldı.Uçağımız 10.00da kalktı. Ve Sinop’a geldik.Sinop tüm güzelliğiyle bize gülümsüyordu.Ohhhh dedik,memleketimize geldik.

Teşekkürler Allah’ım. Bize güzel bir seyahat geçirttiğin ,sağ sağlim geldiğimiz ve bıraktığımız kişileri, iyi ve sağlıklı gördüğümüz için, SANA bir kez daha teşekkür ediyorum.Seni çok seviyoruuuuuum Allah’ım.Hep yanımızda ol.

Başka seyahatlerde görüşünceye kadar,sizleri anılarımla başbaşa bırakıyorum.)))))Güzeldi ama,vallahi güzeldiiiiii))))))))))))Değil mi??

Bu arada tur başkanımız Rıza Kızıltan’a güzel anlatımları için, Banu’ya ve sevgili eşine,Neşe’ye,Seval’e,Beyhan’a,Mesut Amcamıza ve sevgili eşine,Uğur Bey’e,Onur’a,4 lü öğretmen emeklisi arkadaşlarıma,AyşeHanıma ve diğer isimlerini hatırlayamadığım arkadaşlarıma ,onları  tanıdığım için çok mutlu olduğumuda belirtmek istiyorum.Sevgiler hepinize Sinop’tan.

Poronto Tur’la bir de Sinop’a gelsenize?))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

2 Yorum

  1. blank

    Wow this is a great resource.. I’m enjoying it.. good article

  2. blank

    Thank youuuuuuuuuuuu))))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.