Prag’tan sevgiler….

Gunaydin hepinize…

Su anda Prag’ta otel odamdan yaziyorum size.En nihayet interneti odamda kullanabiliyorum.Ama tabii vaktim yok .Su anda saat 6.30.Uykum kacti maillerimi cevaplayayim diye kalktim bende.Sizlerle  burada  ki anilarimi paylasacagim gelince.Yalniz sunu soyleyeyim buralar cok soguk.Yani bu yaz Sinop’ta yasadigimiz sicagi unutturdu bize.Resmen kis burasi dun aksam uzeri gunes biraz yuzunu gosterdi.Umarim bugunde gosterirde bende guzel resimler cekebilirim.Fotograf makinamada birsey oldu.Ara ara goruntu alamiyorum .Allah’tan eski makinamida getirmistimde, onunla devam ediyorum bazen resim cekmeye.Buralar cok guzel,her taraf tarih kokuyor.

Sizleride cok ozledim.Sinop’u,iliman havasini.

Bugun Prag’ta aksam 17.30 za kadar serbestiz.Aksamada Orta Cag yemegine katilacagiz.Artik gelince paylasacagim resimleri sizlerle.Simdilik hepinize iyi gunler diliyorum.Sevgiler Prag’tan))))Kendinize iyi bakinnnnnnnn..

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.