UMUT..AYŞE KULİN.

Güzel şeylerden bahsedeyim size şimdi.))) Kaç gündür yazacağım gündemimin dolu olmasından bir türlü fırsat olmamıştı. Dr. Rıza Nur Kütüphanesinden ödünç aldığım, Ayşe Kulin’nin ‘’Umut’’romanını bitireli 1hafta oluyor, yani sanıyorum 5 günde bitirdim. Üstelik 381 sayfaydı. İlk kez bu kitap da, Sabahat’in durumuna ağladım. Kitap gerçekten çok güzeldi. Eğer hala okumadıysanız, önce Veda’yı ardından Umut’u okuyun ki kitap bütünlük kazansın. Bu kitabı pazartesi günü, kütüphaneye geri götüreceğim, siz de alabilirsiniz.
Bu kitap bitince, daha önce Düşünenler Kitap Evin’den aldığım Elif Şafak’ın, Mahrem isimli romanına başlamak istedim. Aldım kitabı elime, bismillah başlayacağım, birde baktım ki, giriş sayfasında elle yazılmış bir yazı…
‘’Bu kitap öyle sıkıcı ki, ben okumayı tamamlayamadım. Yazarı yazmasını nasıl tamamlamış, hayret’’’
Jandarma Er Orhan…….
Huyum kurusun, bu yazıyı gördüm ya, artık o kitabı hayatta okuyamam((((Öyle bir huyum var yani(((Birisi bana romanı anlatsa, sonunu söylese o kitabı okuyamam. Bir arkadaşım filimi anlatsa gitmem.Böyle bir huyum var yani..Dolayısıyla kitabın başında o yazıyı görünce hemen kitabı elimden bıraktım,Allah’tan başka kitaplarım vardı sırada ona başladım hemen)))
Şimdi okuduğum kitap, Billie Letts’in,’’ Yüreğin Attığı Yer’’.Şimdilik güzel gidiyor dün gece başladım 62. sayfadayım. Bitirince fikrimi yazarım. Bu arada Aşkın Göz Yaşları ‘nıda ara ara okuyorum, onu yavaş okuyup içime sindirmem lazım. İşte böyle sevgili günlük, okuduğum kitaplar hakkında bilgilendireyim ki, size de seçtiğiniz kitaplarda, ışık tutmuş olayım öyle değil mi?

Yine kütüphaneden aldığım, Müzeyyen Tüzün’nün, Özlü Sözler’in den, her yazımın sonunda beğendiğim bir sözü yayınlayacağım. Ne dersiniz, iyi fikir değil mi?

Günün Sözü:

Dürüstlük denilen şey, pahallı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.
BALZAC

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

aykırı aşklar

Aykırı Aşklar..Naşide Gökbudak..

Aykırı Aşklar..Naşide Gökbudak.. Merhaba , şu sıralar seri halde kitap okuyamıyorum maalesef. Bu kitaba da …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.