Pilates-Liseli kızlar-Konservatuvar

İyi ki bir 9 gün tatil yapmışız. Ya ne olduysa bu kadar uzun tatilden sonra oldu, bir koşuşturma bir koşuşturma anlatamam. Sanki tatilin bitmesiyle birlikte bende iş başı yapmış gibi oldum.)))
Geceleri uykum kaçtığında kitap okuyorum. Önceden kitap okurken uykum gelirdi, şimdi kitabın akıcılığı ve heyecanlılığından uykum kaçıyor. Az kaldı Nefes nefes’in bitmesine)))Çok güzelmiş, çooook)))
Bu sabah 10.00 da spora gittiğimde yine pilates topları ortadaydı. Artık yarım saat ısınma hareketlerinden sonra pilates yapıyoruz. İnanın mükemmel. Daha önce Ebru Şallı ile Tv ‘den yayınlanırken yapıyordum ve inanın 15 günde yürüyüşüm değişmiş, sanki boyum uzamıştı,10 gündür beni görmeyen bir arkadaşım, aaa ne oldu sana Nilgün diye sormuştu. Beni öyle zayıflamış görmüştü ki. Sandalyede otururken daha dik oturuyor,

blankblankblankblankblankblankblankblank

yürüyüşlerimde başım dik, karın içerde yürüyordum. Bunu isteyerek değil, inanın kendiliğinden yapıyorsunuz))))Vücudunuz öyle alışıyor. Bu sabahta Nurdan Baş hocamız artık pilateste yapacağız değince çok sevindim. Spora başlamadan öncede grubumuzla resim çektirdik. Biliyorsunuz bu sporu biz Kemalettin Sami Paşa Spor Salonunda yapıyoruz. Bilginiz olsun diye yine yazıyorum, pazartesi, Çarşamba ve Cuma saat 10.00-11.00 arası, akşam üzeride saat 18.00-19.00 arası.Fiyatta diğer yerlere göre bayağı uygun.Bekleriz hanımlar))))Bu sabahki grubumuzda geçen gün Sinop’tan oğluyla birlikte, Show Tv’de, Canlı Para programına katılıp 125bin lira kazanan Nevin Er Hanımda vardı .))Resimdeki pembeli bayan ,Hatırladınız mı? Çok severek ve gurur duyarak izlemiştim programı, para kazanınca da çok sevindim, çünkü çok güzel projeleri vardı. Umarım parası eline geçince bu arzusunu yerine getirebilir.
Bu gün bizim Liseli sınıf arkadaşlarımızla buluşma günümüzdü. Böyle bir araya gelince çok güzel oluyor, vaktin nasıl geçtiğini de anlamıyorsunuz. Glass Garden’da güneş ışıkları altında oturmak içimizi ısıttı. Hem güneşin, hem sohbetimizin sıcaklığı ile güzel bir öğleden sonra oldu.
Akşamda konservatuvar vardı. Ama bizim şef görevli olunca, iş kemancımıza kaldı ve icra dolayısıyla kısa sürdü. Ama biz iki arada bir derede, yine resimler çektik)))
Sonrada Strada ya gidip çay içip biraz sohbet eve geliş. Bir yorulmuşum ki anlatamam. İyi ki yarın cumartesi, beni de gören devlet dairesinde çalışıyorum sanacak))))Allah’ım yarabbim,ben ne biçim emekliyim,bir türlü çözemedim))))Siz çözebildiniz mi?))))Haydi iyi geceleeer)))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

2 Yorum

  1. blank

    yine süper olmuş sayfanız.zaman zaman okuyorum bugün bizimle alakalı haberleri görünce daha bi mutlu oldum.fotoğrafta güzel çıkmış bütün hanımlarım.teşekkür ederim Nilgün hanım.İyiki salonda çalışma fırsatım olmuş ve ben sizin gibi nadide bayanları tanıma fırsatı buldum.tekrar teşekkürler.görüşmek üzere hoşçakalın.

  2. blank

    Sevgili hocammmm…İyiki varsınız,iyiki sizin gibi tatlı,sevecen bir hocamız var.Sayenizde belki birgün bende sizin gibi inceceik olurum))))Bize verdiğiniz emekler için çok teşekkürler.)))Sizi seviyorum.))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.