Sinop’ta Öğretmenler Günü Kutlamaları…

Sinop Anadolu Öğretmen Lisesinde, bugün Öğretmenler Gününü kutlama Töreni vardı. Saat 10.00da başlayan törene, Odamızı temsilen katıldım. Sadece öğretmenlerin hazırladığı bir programdı.

Halk Oyunları ile başladı.  Ekip, öğretmenlerden oluşuyordu. Sonra mesleğe yeni başlayan Esra Baylan öğretmen, konuşma yaptı, akabinde 36 yıllık öğretmen Şaziye Mercek konuştu.

Program daha sonra Milli Eğitim Müdürünün konuşmaları,  göreve yeni başlayan öğretmenlerin yemin töreni, kompozisyon, şiir ve resim yarışmalarında derece alan öğrencilere ödül verilmesiyle devam etti.

Cumhuriyet İlköğretim Okulu Öğretmeni, Muammer Özdemir şiir okudu.
blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Emekli olan öğretmenlere hizmet belgesi verildi. Ve Gazi İlköğretim Okulu öğretmeni Emine Tosun yönetimindeki Halk Müziği korosuyla da program sona erdi.

Öğretmenler yine çok çalışmışlardı.  Geçen seneki töreni de izlemek isterseniz, web sitemde arşivden bulabilirsiniz.

Bu törende yine resim çektim, ama daha çokta video. Sonrada hafıza kartım dolunca, bazıları yarım kaldı. Yinede çektiğim görüntüleri yayınlayacağım.


Sinop Öğretmenlerinin Halk Oyunları
Yükleyen ncabaci. – Üniversite videoları.

Eylül Meltem Paksoylu-ŞİİR yarışması birincisi
Yükleyen ncabaci. – Yeni sanat videolarını keşfet.


Yeni başlayan öğretmenlerin yemin töreni
Yükleyen ncabaci. – Üniversite videoları.


Muammer Özdemir-Şiir
Yükleyen ncabaci. – Diğer okul ve kampüs videoları.

Elif Yıldırım Koyuncu
Yükleyen ncabaci. – Video klipler, sanatçı röportajları, konserler ve çok daha fazlası.

Size sanıyorum yazmadım, çünkü 2gündür çok yoğunum. Size resim kursuna gideceğimden bahsetmiştim ya, dün başladım. Malzemelerimin bir kısmı internetten den sipariş edildi bir kısmını aldım ve okula dün başladım. Öğretmenimiz çok tatlı biri.  Önce karakalem yapmak gerekiyormuş, önüme bir su bardağı koydu ve çiz dedi. Biraz  çekinir  gibi oldum ama hoca çok beğendi, ardından bir şarap şişesi, yanında bira şişesi yere yatık bir çay bardağı ve kadeh bulunan resmi çizmemi istedi.Vallahi tam bitmedi ama onu da çok beğendi)))Elim yatkın olmasa gitmezdim zaten)))) Bitsin size de yayınlayacağım çizdiğim resmi,bakalım sizler beğenecek misiniz)))

Bugün bir arkadaşım ve ailesi, trafik kazası geçirdiler, ne ise canlarına bir şey olmadı, araba haşat((((Onu duyunca moralim çok bozuldu. Yalnız şunu keşfettim, resim yapmak insanı çok rahatlatıyor. Bir nevi meditasyon gibi geldi bana inanın.

Sabahta spora gidemeyince akşam saatine kaydı. Bu akşamda hocamız baktım plates toplarını çıkarmış, toplarla çalıştık son yarım saati. Çok iyi geldi. Uzmanlar boşuna demiyorlar hayatınızda spor, müzik, resim hep bulunsun diye. Faydası  gerçekten çok. Bugün hepsi bir araya geldiği için yoruldum ama, ruhum dinlendi.))))

Sevgili öğretmenlerimin günlerini tekrar kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. İyi ki varsınız.

Günün sözü: İnsanlığın kaderi, öğretimin ve öğretmenin elindedir.

William Satek

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.