Yaşar Sarıkaya arkadaşımdaydık…

Bu sabah kahvaltıya davetliydik. Uzun süredir görmediğim ve çok sevdiğim, çok yönlü, sanatçılık ruhu ağır basan, arkadaşım Yaşar Sarıkaya, kahvaltıya davet etti. 6 kişiydik, sonradan annesi ve sevgili Süheyla Hocam’da bize eşlik ettiler. Kafalarımız birbirimizle çok uyuştuğu için, konular birbirini açtı, sohbetimiz koyulaştı, zamanın nasıl akıp gittiğini bilemedik.)))Öğleden sonrada başka bir arkadaşıma davetliydik, en iyisi hiç eve gitmeden ben bugün dolaşayım dedim.)))

Yaşar Hocam, bize biraz saz çalıp, türkü söyledi, annesi hikayeler anlattı, türküler söyledi. Bir ara kol bastı bile oynadık hocamla. Eeee bir insan çok yönlü olunca ve yapılan işten de büyük keyif aldığınızda, vaktin hiç geçmesini istemiyorsunuz.

Aslında 1senedir kendisiyle randevu için telefonlaşıyordum. Çünkü kendisi çok dolu, boş vakti çok az, bende yoğunum buluşamadık işte. Vakitlerimiz denk gelmedi. Bugün gitmişken kendisiyle söyleşi yaptım, resimlerini çektim. İlk fırsatta sizlere bu ayın konuğu olarak yaptığım söyleşiyi sunacağım. Görün o zaman arkadaşımızın yaptığı işleri)))
blankblank

Resme ilgimin olduğunu söylemişmiydim size.?Yani resim yapmayı sevdiğimi demek istedim,yoksa resim çekmeyi sevdiğimi biliyorsunuz zaten)))

Daha önce resim kursuna gitmek istemiştim, o zaman öğretmen yoktu. İnşallah bu sene başlayacağım.Gerçekleşirse yazarım zaten..Haftada, tam 2 gün.Biraz daha yoğun olacağım ama,o yağlıboya tabloları gördükten sonra,buna değer diyorum. Durun bakalım, inşallah gerçekleşir.

Bugün sabahtan spora gidemeyince, bende akşam sporuna gittim. İyi oluyor böylesi de, sabah işiniz varsa akşam, akşam işiniz olursa sabah sporuna gidebiliyorsunuz.

Kursu kaçıranlar için tekrar yazayım. Kemalettin Sami Paşa Spor salonunda, pilates ve aerobik beraber veriyor Nurdan hocamız.Pazartesi,Çarşamba ve Cuma sabahtan 10.00-11.00 arası akşam ise 18.00-19.00 arası Haftada 3saat.Ve sadece 40.tl.Bilgilerinize sunayım tekrar.Malum kış geliyor ve hatta geldi,şu andaki hava pastırma yazı oluyor))))Kışın yürüyemiyeceğinize göre,spora gelmenizi öneririm.Benden söylemesi,karar sizin..Hadi gelmediniz diyelim,bu sefer 2. önerim geliyor,oturmada yediklerinizden sonra gittiğiniz misafirlikte kol bastı oynayın,iyi kalori yakarsınız)))))

Haydi  iyi geceler,ben dizi izlemeye)))aaa Ne dizisi yaa bu saate dizimi kalır,en iyisi ben ‘Umut’ romanımı okumaya gideyim )))Hoşcakalııııın..

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

2 Yorum

  1. blank

    Merhabalar.Ben sayın bayan Yaşar Sarıkaya ile tanışmak istiyorum.Bir Sinop sevdalısı olarak,Sinop,u bu kadar çok seven birisi ile paylaşacağım çok şeyler olduğunu düşünüyorum.Saygılarımla.

  2. blank

    Mailinizi arkadaşıma yolladım.Adresinizide.Sanıyorum size cevap gelecektir.İyi günler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.