7.Kasım.2010 Pazar..SİNOP..

Aslında sadece çektiğim videoyu koyup, başka bir şey yazmayacaktım, ama yine dayanamadım.)))

Bugün 6 saat teknede kalınca, gerçekten eve geldiğimde çok yorulduğumu hissettim. Görünüştene rüzgar yoktu, üstelik güneşte bütün ihtişamıyla gök yüzünde parlıyordu. Hatta bir ara denize giresim geldi inanın. Çıkarttım kazaklarımı filan ,güneşten bol bol yararlandım.Ama ne zaman ki Gazi Kayası’nın oraya gittik….Offff aman Allah’ım, yine at sırtında, sanki rodeo daymışız gibi olduk.Nasıl tekne batıp ,çıkıyor anlatamam , ayakta durmak çok zor,denize düşmemek için bayağı caba sarf ettik.Sanırım bu arada da çok yoruldum.

Deniz bölüm bölüm çok pisti, hamsi yağları vardı, köpük köpüktü.Bol miktarda deniz  anası vardı, bazıları öyle büyüktü ki. Bu arada 2 çift yunus yüzüyordu. Yunuslar olunca balık olmaz derler ama, eşek istavriti vardı. Büyük oldukları için, eşek istavriti denir )))))Birazda sargan tuttuk,1tanede çinekop tuttum.
blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Sahillerde piknik yapanlar çoktu, hava sanki eylül ayının ortalarındaki gibi sıcacıktı. Piknik alanlarında mangallar yanıyor, millet tatilin ve havanın güzelliğinin tadını çıkarıyordu.

Eve geldiğimizde saat 17.00 olmuştu.

Acayip yorgunum, fazla yazamayacağım.

Sizlere iyi geceler diliyorum..

Videoyu bugün çektim, sizde Sinop’un güzelliğine şahit olmak istiyorsanız izleyin bence)))))

7kasım2010sinop Goruntuleyen:N.Cabaci
Yükleyen ncabaci. – Ä°lginç videoları keÅ�fedin.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.