Sürüm sürüm, sürün inşallaaaaaaaaah………

Ay çok sinirliyim çoooooook.Şu Ali yanımda olsa ya şimdi kesin kafasına bir şey indirmiştim.Hele o Caroline….Allah’ım yarabbim yaaa,nedir bu Cemile’nin başına gelenler.Bir insanın başına bu kadar felaket bir anda gelir mi?

Tam dizi bitti eşimde demez mi, hadi Cemile git artık günlüğünü yaz diye….Ayyy Allah’tan eşimi Ali gibi görüp, bir şey fırlatmadım kafasına….

Yaa madem sinirlerin bozuluyor niye izliyorsun diziyi. Üstelik ara ara Suç ve Ceza arasında gidip geldim. Yok yaaa, bana göre değil Tv izlemek gerçekten. Lale Devri’ni de izliyordum, her dizide o kızın ağlamasından içime fenalık geldi bıraktım. Şimdi sıra bunlar da. Ya gerçekten ben niye kitap okumuyorum? Dizi izleyeceğime, kitap okusam ya…

Aslında aklıma ne geldi, filimler de, romanlardan uyarlanmıyor mu?

Tamam tamam bu konuyu kapatalım,yoksa benimkiler sağdan sağdan geliyor şimdi.Vallahi bağırıveririm İMDAAAAAAAAAAAAAAT diye.Offfffffffff..Üstelik geçenin 23.16 sında.

blankblank

Ben şimdi kafamı dağıtmak istiyorum gerçekten. Dün resim kursuna gitmiştim yarım gün, bugünde tam gün gittim. Yaptığım soyut resmi boyamaya başladım. Öyle zevkli ki, vallahi neredeyse hiç konuşmadan konsantre olup boyadım. Çok da zevkle boyuyorum, öyle keyif alıyorum ki anlatamam. Yalnız biraz pahallı bir uğraş gibi geldi. Hiç bir şey dokunmadı da bugün aldığım düz plastik bir paletin 16tl oluşu dokundu bana. Yani o kadar da olmaz ki….

Ne ise her şeyin bir bedeli oluyor işte. Nasıl olsa uzun vadeli bir kullanış olacak inşallah. Bol bol güzel resimler yaparım da bakarsınız ilerde meşhur olmuşum, sergi açmışım, tablolarıma değer biçilemiyor))))))))))))))))Boş verin yaaa, hayal kurmak nasılsa bedava))))Yoksa ücretlimi? Haaa…..Söyleyin kime ödeyeceğiz))))))))

Bu akşam kızımla konuşuyorum telefonda: ‘’Anne sen, Sinop’un sana verdiği nimetlerin hepsinden faydalanıyorsun’’dedi.

Düşündüm vallahi doğru. Bakın burası Sinop. Küçük bir yer. Ama biz ayda bir film değiştikçe sinemaya gidebiliyoruz. En son Newyork’ta 5 minareye gittim mesela. Sonra konservatuvara gidiyoruz, müzik çalışmaları yapıyoruz hem de hiçbir ücret ödemeden. Kitap kiralıya biliyoruz, kütüphaneden ödünç güncel kitaplarda dahil alıyoruz, yine ücretsiz. Hava güzelse Yalı Kahvesinde, Balıkçı parkında bir bardak çay içip, bir simit ve çekirdekle saatlerce oturabiliyoruz.

Birçok kafeler açıldı, istediğimize gidebiliyoruz. İlginizi çeken hobileriniz doğrultusunda ,halk eğitim merkezinde kurslara ücretsiz gidebiliyorsunuz.Spor isterseniz,aerobik,pilates,yoga veya aletli spor yapabileceğiniz spor salonları da var,üstelik çok uygun fiyata.Dans kursu almak isterseniz,onun kursuda var.Hatta Salsa bile var..Ya Allah aşkına daha ne olsun.Bu kadar aktivite varken ve uygun fiyatlı veya bazıları ücretsizken ve siz hala vakit geçmiyor diye uflayıp,pufluyorsanız,ben artık ne diyeyim size…….Hiç bir şey…. Sadece iyi geceleeeeeeeeeeeeeeer)))))

İnşallah rüyamda Ali’yi filan görmem, yoksa korkarım elimden bir kaza çıkar)))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

3 Yorum

  1. blank

    ilahi nilgün hanım.ne güzel tercüman oluyorsunuz duygularımıza.hem kızıyoruz hem izliyoruz şu dizileri.biz biraz mecburiyetten sosyal hayatımız pek kısıtlı ama siz bu kadar uğraşın içinde nasıl vakit ayırabiliyorsunuz.temponuzu takip etmekte zorlanıyoruz.allah sağlık sıhhat versin.bize göre çok şanslısınız imkanlar açısından.hakkıyla değerlendirdiğinizi düşünüyorum.güzel resimler çıkartıcanıza da inanıyorum.serginize gelmek kısmet olur inşallah.
    bizde bir grup hanım hem ilçemiz hemde ülkemiz için bizde varız deyip bir oluşum içine girmeye çalışıyoruz.çalışmalartımızı takip etmek istermiydiniz.
    sevgiler yolluyorum.

  2. blank

    bu arada çalışmalarımızı yayınladığımız sayfanın adresini vermeyi unutmuşum.bize görüş ve eleştirilerinizle destek verirseniz mutlu olucaz.

    http://www.facebook.com/pages/CHP-Erfelek-Kadin-Kollari/161362827236474?v=app_4949752878

  3. blank

    Face book’taki grubunuzu, bende begendım.artık yayınladıgınız herşeyı gorbılecegım.Basarılar dılıyorum calısmalarınızda.Sevgiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.