Aurora’nın İncileri…..

Çok satan “Sır”ın devamı… Bir tiyatro oyunu gibi hazırlanmış, sürprizlerle dolu serüvende kendi iç dünyasını, kadınlığını, kocasıyla ilişkilerini sorgulayan genç kadının, babaannesinin romantizm ve cinsellikle beslenen, keyif ile hüznü, ihtiras ile melodramı seviştiren hayatını tekrarlamaya cesareti olacak mı? Onun aşklarına, kayıp bebeğine ve AURORA’NIN İNCİLERİ’ne ulaşmaya çalışırken kendi iç dünyasındaki yolculuk genç Hüma’yı hangi limana atacak? SIR’ın devamı olan bu roman size bir kez daha, nine ve dedelerinizin de bir zamanlar, tutkulu ve ihtiraslı aşklar yaşamış olabileceğini hatırlatacak.

(Üsteki bu yazılanlar, internetten alıntı.)

Bu kitapta bitti….. Biliyorsunuz Nermin Bezmen’nin Sır adlı romanının devamı olarak bu romanı okumuştum. Evet Sır’ın devamıydı.  Sır’da yarım kalan hikayeyi, torunu bitiriyordu. Yine, ilk kitaptaki kadar olmasa da, cinsellik vardı, yabancı terimler de çoktu.. Anlatılanlar bizim sosyal yaşantımıza fazla uyan şeyler değildi. Bir ara off yani bu kadarda olumsuzluk genç yaşta birinin başına gelebilir mi diye düşünmeden edemedim. Yinede çok hüzünlendim bazı bölümlerde.

Torun Hüma hikayeyi bitirdi ve………ay sonunu yazmayayım…Siz okuyup öğrenin.Vaktiniz varsa tabii…..

Ben nasıl mı oldum? Ehh işte…Burnum akıyor ve tıkalı. Keçi gribi değilim sanırım, çünkü henüz ateş ve öksürüğüm yok çok şükür. Bu gribin inatçı olduğunu söylemiştimya, onun için adına Keçi Gribi katmışlar))))

Haydi iyi akşamlar..))))Kendinize iyi bakın,şu sıralar kimselerle selamlaşırken öpüşmeyin haa, size de geçebilir…)))

Sağlıklı günler dilerim.

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Vadideki Zambak..Balzac

Bu defa da bir dünya klasiği bitirdim. Bu romanı yıllar önce okumuştum, bu defa yine …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.