VİRÜS..

Ne var ne yok sizde? Hep ben mi yazacağım şu oldu bu oldu diye azıcıkta siz anlatın yaptıklarınızı.)))

Ben 2gündür fiyat araştırması yapmaktan yorgun düştüm. Halada bitmiş değil ama, kafamda yine bir şeyler oluştu. Yakın da uygulamaya koyabilirim.

Dün gece boğazım çok yandı, sabah kalkar kalkmazda aile hekimimize gittim.

Aksilik bu ya, ne zaman şehir dışına gitmeye kalksam,(3 kezdir )gripal durumum söz konusu oluyor, içiyorum antibiyotikleri iyileşmeye çalışıyorum. Eğer bir yere gitmeyecek olsam, aspirinle idare etmeye çalışırdım ama, şimdi sağlıklı olmam lazım. Umarım ilaçlar iyi gelirde, daha fazla ilerlemeden atlatırım.

Öyle bir zamanda yolculuğa kakışmışım ki bende, Salı günü kar geliyormuş.

Bugün bir arkadaşımla telefonla konuşuyorum işte hastayım, Salı günü kar geliyormuş filan dedikçe o hep olumlu konuştu, hepsine çok olumlu cevaplar verdi ve beni motive etti.)))

Mutlu oldum. Bakın olumlu düşünmek ve olumlu insanlarla arkadaş olmak, sizi hayata daha çok bağlıyor, daha çok yaşama sevinci taşıyorsunuz içinizde.

Aslında daha bir şey olmadan ah ahh, vah vah demenin bir âlemi de yok. Değil mi ama? Hem şuna kesinlikle inanıyorum ve sizde inanın lütfen, güzel düşünün her zaman ve inanın başınıza iyi şeyde, kötü şeyde gelse, gerçekten hepsinin bir hayrı var. Bundan emin olun.

Kendimi bugün bakıma aldım, tavuk suyuna şehriye çorbamı içtim, şimdide tarçınlı elmalı ıhlamurumu içiyorum, şifa olur inşallah. Zaten demezler mi, grip, ilaçlı 7 günde, ilaçsızda 7 günde geçermiş))))

Bu seferki virüs çok değişikmiş, günlerce sürüyor ve süründürüyormuş. Umarım bana yumuşak huylusu bulaşmıştır, 3 günde bırakıp gider…))))

Sizlerde kendinize dikkat edin,Sinop’tan sevgiler..

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.