İstanbul’dan hepinize iyi akşamlar….

Merhaba..Nasılsınız?.Ben iyiyim,İstanbul’a gelince daha da iyi oldum.)))Nede olsa çocuklarımı, ablalarımı gördüm.
Bu sabah Sinop’ta yağmur yağıyordu. Uçak havalanıp da bulutların üstüne çıktığında, güneş ışınları nasıl kuvvetli geliyordu anlatamam. Bayağı terledim sıcaktan. Yolculuğumuz 1,5 saat kadar sürdü, biraz rötarlı geldik.

Gelmeden önce, Secure Drive’den rezervasyon yaptırmıştım. Bakın daha öncede size bahsetmiştim, tekrar yine bahsedeyim. Malum İstanbul büyük bir şehir, her birimiz bir yerlerde oturuyoruz. taksi tutsanız epey para. Mesela ben kaldığım yere taksiyle gitsem 60-70 t den aşağıya gidemem.

Ama Secure Drive ile 37tl.ye gidiyorum. Üstelik sizi Mersedes Vito ile alıyorlar hava alanından.

blankblank
Bir önceki gelişimde arabadan indiğimde mahalleli cama dolmuştu, Hülya Avşar geldi diye. Yani beni değil, arabayı Hülya Avşar’ın arabasına benzetmişlerde)))))(O zamanlar kızımla Hülya’nın evi karşılıklıydı)Eğer sizde ihtiyaç duyarsanız,4440806 dan irtibata geçebilirsiniz. Bu firma sadece İstanbul’da değil, Ankara, İzmir, Bodrum, Antalya da var. Başka nerelerde bilmiyorum. Sizi eve bıraktıkları gibi, evden de alıp hava alanına bırakıyorlar. Bilginiz olsun istedim.
Bugün İstanbul çok yağışlı ve soğuktu. Sanırım yarında kar geliyormuş. Bakalım işlerimi hallede bilecekmiyim..
İşte böyle sevgili günlük..Nilgün sabah Sinop’taydı, öğleden sonra İstanbul’da..İnsan kuş misali,uçakta olunca uçuyor işte))))))
Şimdilik hepinize iyi geceler. Görüşürüüüüüüüüüüüz….)))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

2 Yorum

  1. blank

    ÇOK İYİYMİŞ. MERAK ETTİM HAVAALANINDAN NEREYE KADAR 37 TL? HERYERE SABİT Mİ YOKSA GİDİLEN YERE GÖRE Mİ DEĞİŞİYOR? BENİMDE ABLAM İSTANBULDA BAHÇEŞEHİRDE. ORADA TRAFİK ÖYLE KÖTÜ OLUYORKİ ARABA İLE HAVAALANINA GİRMEKTE-ÇIKMAKTA ZOR OLUYOR.O YÜZDEN ARABA ÇAĞIRMAK ÇOK DAHA İYİ BİR ÇÖZÜM GİBİ GÖRÜNÜYOR.AYRICA BU BİLGİYİ BİZİMLE PAYLAŞTIĞIN İÇİN TEŞEKKÜRLER, DAHA AYRINTI İSTERDİM AMA FIRSATI BULUNCA DÜKKANINIZA GELİPTE ÖĞRENEBİLİRİM.(ÇALIKOĞLU KASAP YANINDA KÖŞEDEKİ DÜKKANDI DEĞİLMİ?)SEVGİLER

  2. blank

    Heryere göre değişiyor.Benim size verdiğim fiyat Atatürk havaalanı ile Sarıyer arasındaki mesafe içindi.Sizde telefon açıp Bahçeşehire ne kadara gittiğini öğrenebilirsiniz. Sevgiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.