Kurtlar Vadisi Filistin…

Merhaba…Gecenin bu saatinde İstanbul’dan merhaba diyorum hepinize…Aslında iyi geceler demem lazımdı ama, içimden Merhaba demek geldi…

Bugün yine güneşli, bir gündü. Soğuğu olsa da, güneşi görmek insanın içini ısıtıyordu. Ablam ve yeğenlerimle birlikte yemekteydik. Daha sonra Eyvah Eyvah 2 filmine gitmek için TİM show center’a gittik. Gitmeden de yeğenim filmleri araştırmıştı. Saat 17.30’da başlayacaktı. Ama bir gittik ki program değişmiş. O saatte Ayı Yogi, tecavüzcü Çoşkun’un bir filmi ve Kurtlar Vadisi Filistin oynuyordu. Tabii bizde bu şartlarda Kurtlar Vadisi Filistin’i seçtik. Açık söyleyeyim ben televizyonda Kurtlar Vadisi dizisini izlemiyorum. Sevmiyorum öyle vurdulu kırdılı filmleri.Mecbur kalınca izledik. Film baştan sona adam öldürmeydi. Polat Alemdar, Filistin’de ki tüm İsrail’lileri öldürdü. Attığı her kurşun hedefini buldu, boşa giden tek kurşun bile olmadı.

blankblank

Bu arada Filistin’deki Müslümanların çektiği açı ve ızdıraplara da parmak bastılar. Filmdeki ateş sahnelerini izlemekten yorulduk. Çokta kalabalık değildi. Çoğunluk genç delikanlılardı.3-5 de bayan vardı.

Polat ve arkadaşlarını tebrik ederim. Filistin’i kurtardılar, bakarsın haftaya da Tunus ve Mısır’a giderler …Kim bilir?

Çok uykum geldi…İyi geceleeeeeeeeeeer)))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.