Seeen kaleeem ol, ben de kağıııııııt ,

Yaz beniiiiii yariiim yariiiimmmm,çiz  beniiii yarim yariiiim,çöz beniii yarim yariiiim ah beni beniiii…….

Kuzey’in oğlu  Volkan Konak şu anda show tv de bu türküyü söylüyor, çokta severim.

Eveeeeeeeeeeet..2011 hoş geldin ,sefalar getirdin…Başka neler getirdin????Acaba biletime bir şey çıkmış mıdır?Özellikle hala bakmadım,şimdilik hayal kurmaya devam edebilirim))))

Ya bana çıktıysa)))))

Dün biraz alışveriş, biraz iş derken akşama Gizem’lere gittik. Oooooo sofralar hazırlanmış, giyinilip süslenilmiş, misafirler bekleniyordu. Ben de bu sene üstüme kırmızı giyeyim dedim.)))Misafirler arasında da benim gibi kırmızı giyenler olunca az kalsın pişti olacaktık))))

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Ahhh canııım…. evden çıkmadan diyetisyenim Yasemin Hanım aradı, mailime cevap verememiş yoğunluktan, telefonla söyleyeyim demiş, bana bu gece yeni yıl istediğiniz gibi yiyebilirsiniz dedi. Ve bu moralde bana yetti))))

İnanın harika bir sofra hazırlamıştı, Gizem’in annesi.Baş menü Hindiydi tabii.Sonra neler mi vardı????Offf Off, yok yoktu yani.Tüm baştan çıkarıcı yemekler sofradaydı.Ama maşallah bana, vallahi fazla yemedim,galiba son dakikada Yasemin Hanımın istediğini yiyebilirsin lafı, beni doyurdu)))Öyle ya yasak kalkmıştı,bende yemek istemedim.Bu tabiî ki hiç yemedim anlamına gelmesin, hemen hemen her şeyden tattım,çatal ucuyla,ama tatmadığım mezelerde oldu,öyle çok çeşit vardı ki))))Aklımda, yeni yıl kurabiyesinde kaldı,aceleye geldi tadamadım))))

Sonra hediyeler açıldı, Gizoş, mutluluktan uçtu hediye paketlerini açarken.Sonra tombala oynadık,şansım vardı her elde bir şey yaptım )))Sonra şapkalarımızı taktık,maskelerimizi taktık,biraz oynadık,Tv’de çalan müziklerle..Ve saat 24.00 olduğunda, ellerimizde maytaplarla balkonda 2011 re hoş geldin dedik….Sonra 1saatliğine Republic’e gittik ama fazla kalmadık döndük.

Şaka maka görüyorsunuz ayın 2.si oldu bile. Bugün sanırım günlerin yorgunluğuna inat 11.00 re kadar uyumuşum. Ben ki, ilk kez bu kadar uyudum. Hafta içi koşuşturmalardan ancak cumartesi vakit buldum uyumaya. Belki de 2010 yılının yorgunluğunu çıkardım.

Sizin nasıl geçti yeni yılınız? Umarım gönlünüzce geçmiştir.

2011 yılı hepinize önce sağlık, sonra mutluluk, başarı ve bol para getirsin diyor,hepinize Sinop’tan sevgilerimi yolluyorum..

Yaz beniiiiiii yarim yariiiiiiiiiiiim,çiz beniiii yarim yariiiiiiiiiiiiiiiiim…………………….

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.