Sinop Valisi Ahmet Cengiz & Sinop Park Otel …..


sinop valisi-Ahmet Cengiz
Yükleyen ncabaci. – Güncel haberleri izleyin

Güneşli , güzel bir Sinop gününden, hepinize sevgilerimi yolluyorum öncelikle.…

Ekim ayında, yapımının son aşamalarını gördüğüm, Sinop Park Otel, en nihayet dün resmen açıldı.

Sinob’umuz, tamda şehir merkezinde güzel bir otele kavuştu. Dün açılışını, Sinop’a yeni tayin olan Valimiz Ahmet Cengiz, Sinop CHP Milletvekilimiz Engin Altay, belediye başkanımız Baki Ergül, Cumhuriyet Başsavcımız yaptılar. Bayağıda kalabalıktı açılış. Bu arada valimizi de ilk kez görmüş oldum. Kendisi Sinop’a geleli, bugün tam 1 hafta oldu. Güzel bir konuşma yaptı, ‘Her şey Sinop için ‘dedi. Sinop Valisi olarak takımın oyuncusu gibi çalışacağını söyledi. Ve ‘Bir il valisi olmaktan önce, öncelikle bir insanım, insani vasıflarımın ön planda olduğunu sizlere mesaj olarak iletmek istiyorum’ dedi.

Olumlu bir intiba bıraktı bizlerin üzerinde. 46 yaşında olduğunu duydum ama 35den fazla göstermiyor, genç ve yakışıklı biri, umuyorum çok faydalı şeylerde yapar Sinop’a, artık hep birlikte izleyip göreceğiz.

Sinop’umuza ve hepimize hayırlı olsun.

Otel çok güzel, modern döşenmiş, sade. Banyolar jakuzili. Her odada tv ve buzdolabı var.Yol üstündeki, üst kat odalardan manzara harika görünüyor.

Yaza doğru üst katta Snack Bar açacaklarmış. Resturanda düşünüyorlar. Taras da doyumsuz manzarayla yemek yemekte pek keyifli olur hani.)))

Biliyormusunuz, önceden Türkiye tatillerinde beş yıldızlı otellere gider, otelde tıkılır kalırdık 1hafta.Yeme içme bedava, animasyonlar, havuz, deniz, güneşlenme derken 1hafta biter dönerdik. Böyle 2 kez Antalya’ya gittim, ama bir yeri dolaşmadan gelmiştik. Bir defasında yalnız birkaç saat Kaleiçi’ni gezmiştik. Şimdi ise tatil değince o yöreyi gezmek, önemli yerlerini gidip görmek geliyor sadece aklımıza. Onun için şehir merkezlerindeki otelleri seçmek akıl kârı. Her an, şehri gezmeniz, dolaşmanız mümkün. Yurt dışı seyahatlerimizde şimdi buna özellikle önem veriyoruz. Ve bugün aynı konuya Milletvekilimizde değindi, bu tip oteller artık günümüzde önem kazandı dedi.

Yani sevgili okuyucularım, artık Sinop’a gönül rahatlığı ile gelebilirsiniz. Yeni yeni, otellerimiz açıldı. Başka açılan otellerde var ama, gitme şansım olmadı henüz.

Yeni otellerin açılması demek, Sinop’a yeni konukların gelmesi diye düşünüyorum ve sizlerle hemen resimleri paylaşıyorum.

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Türkiye’nin kuzey ucunda, Rusya’ya en yakın yerde olan, Karadeniz’in incisini, mavi ile yeşilin cümbüşünü, dalgaların kulaklarda bıraktığı melodiyi, gözünüzün alabildiği yere kadar göreceğiniz uçsuz bucaksız denizini,

Ormanlarında kuşların cıvıldadığı, insanların yollarında korkmadan dolaşabildiği, trafik sorunu olmayan (park sorunu olan),denizin kenarında tavşan kanı çayınızı 500kuruşa içebileceğiniz, 500kuruşa çıtır çıtır simitini yiyip,500kuruşada çekirdek çıtlatabileceğiniz en ideal yer SİNOP diyor, hepinizi bu doğa harikasını, bir kez de olsa görmeye davet ediyorum. Ben bir kez diyeyim de arkası gelir nasıl olsa)))))))

Gönül gözünüz açık gelin olurmu?))))))))))))))

Sevgiler Sinop’tan, kendinize iyi bakın…

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

2 Yorum

  1. blank

    Sevgili Nilgün’ün Günlüğü;
    Sinop tanıtımına yaptığınız hatırı sayılır çalışmalarınız bizlere onur veriyor diyerek sizlere saygılarımızı sunarak bir merhaba demek istiyorum.

    Ve otelimizin sitenizde anlatılması bizlere ayrı bir onur verdi.
    Teşekkürü bir borç bilir,
    Dediğiniz gibi Teras restaurantımız Yakında faliyete geçeceğini siteniz aracılığı ile duyurmak isteriz.:)
    SİNOPARK OTEL AİLESİ

  2. blank

    Benden de sizlere merhaba..)))
    Sinop’a güzel bir otel kazandırdığınız için, bir Sinop’lu olarak, ben de sizlere teşekkür ediyorum..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.