Canım arkadaşım….İlhami

1 yıl oldu demek bizi bırakıp gideli…Daha dün gibi aklımda güzel yüzün, güzel sesin… Seni unutmak mümkün mü?

Her icra gecemizde koridordaki resmine bakıp gülümsüyorum. Bazen senin resmini aramıza alıp resim bile çektiriyoruz, yanımızdaymışsın gibi. Ne zaman ders başladığında kapı çalınsa, Ah işte İlhami geldi diyoruz. Hani dükkandan geç çıktığından sınıfa da geç gelirdin ya. Ve her gelişinde de Ethem sana takılırdı.’ Hocaaam,İlhami  yine geç kaldı, haftaya suböreği getirsin mi’ diye hocaya sorardı.

Ya yeni yıl geceleri yaptığımız yemekte, senin getirdiğin o Şen Pastaneleri’nin leziz pastalarını afiyetle yer, diğer masalara da dağıtırdık.
Ya yemeklerimizdeki söylediğin şarkılar…Tom Jones’umuzdun sen. Saç şeklinle, ses tonunla, bizleri eğlendirir, mest ederdin. Hani o iki elini de açıp şarkı söylemen yok mu, ne çok severdim. Şarkıya başladığında ilk kime gözün takılmışsa, ona bakarak bitirirdin.))) Bazen ben takılırdım, bazen Tülin, bazen Ethem…

blankblankblankblankblankblankblankblank

Bizde seninle söylerdik. Ne günlerdi be  canım arkadaşım..Niye erkenden bırakıp gittin bizi…Senin yokluğun vallahi billahi kapanmadı.Çok sevdiğimizden sanırım, kimseyi koyamıyoruz yerine.. Geçtiğimiz yaz hiç Ayışığı’na gitmedik biliyormusun..Sensiz tadı olmaz diye düşündük.. Çünkü ne zaman gitsek muhakkak o gece sen de gelir şarkılar söylerdin. Hele Cem Karaca’ya nasılda benzetirdin sesini. Kapayınca  gözlerimizi,  Cem Karaca söylüyor sanırdık. Ahh arkadaşım ahhh.

Biz senin yokluğuna üzüle duralım, bugün 1sene geçmiş bile. Mevlütün vardı bugün. Güzel eşin, o biricik kızların  ve seni seven dostların hep bir aradaydık. Seni andık. Çok iyiydi güzeldi de, bir eksiklik sendin ..Bir ara baktım,mutfak dolabının camında koca resmin,gülümseyen yüzünle sanki aramıza karışı verdin..

Keşke dedim, keşke sen yanımızda olsaydın. Bak 18 şubatta konserimiz var, kim bilir hoca hangi soloyu verirdi sana..Şarkın bitince büyük bir alkış kopar ,sende mutlulukla eğilirdin seyircinin önünde..

ilhami sen
Yükleyen ncabaci. – Video klipler, sanatçı röportajları, konserler ve çok daha fazlası.

Ahhh İlhami yaaa, var mıydı oyunbozanlık yapmak, var mıydı öyle erkenden bırakıp gitmek…

Biliyorum, sende çok mutluydun, ailenle, bizlerle…Elinde olsa bırakmazdın…

Mukadderat işte…Vakti dolan gidiyor.

Biz burada sensiz ve senin özleminle doluyuz. Şunu bil ki arkadaşım, seni hiç unutmayacağız. Ruhun şad olsun….

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

5 Yorum

  1. blank

    Nilgün hanım,
    Rahmetli demeye hiç dilim varmıyor ama rahmetli İlhami’yi anmak için ne güzel şeyler yazmışsınız. Çok duygulandım ve teşekkür etmek istedim.

    1980 Mayıs’ında Sinop’a gelip tersanede ev tuttuğumda ilk önerilen adreslerden biriydi Şen Pastanesi..Demişlerdi ki Revani ve Dondurma başka yerden alınmaz…İlhami ile tanışmamız o meşhur sapsarı revani sayesinde olmuştu.

    Şimdi bakıyorum da İlhami bizi terkedip gideli zaman su gibi akıp geçmiş ve sene-i devriyesi olmuş bile..Bizim arkamızdan da bizi böyle güzel sözler ve hatıralarla anacak arkadaşlarımız olur mu dersiniz?
    Nurlar içinde yatsın ve gittiği yeri ŞEN lendirsin inşallah.

  2. blank

    ÇOK DUYGULANDIM, SÖYLEYECEK KELİME BULAMIYORUM..YAZDIKLARIN İÇİN TEŞEKKÜRLER. NUR İÇİNDE YAT İLHAMİ ABİ.

  3. blank

    NİLGÜNCÜĞÜM ÇOK GURUR DUYDUM VE DUYGULANDIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM GÜZEL SÖZLERİN İÇİN. DOST DEDİĞİN DENİZ KENARINDA TAŞLARA BENZER ÖNCE BİRER BİRER TOPLARSIN. SONRA YAVAŞ YAVAŞ ATMAYA BAŞLARSIN. SEN BİZİM İÇİN ATMAYACAKLARIMIZDANSIN.SENİ ÇOK SEVİYORUZ. İLHOŞUMA EVET BİR YIL BİRYIL NASIL GEÇTİ HALA KABULLENEMİYORUZ.GELECEKMİŞ GİBİ BAZEN SESİNİ DUYAR GİBİ İYİ ANILARLA BİZİ BIRAKTI HERZAMAN YANIMIZDA ONU ÇOK ÖZLÜYORUZ

  4. blank

    O kadar iyi bir insandı ki,bizler içinde özlememek mümkün değil…Tekrar başımız sağ olsun.Tüm sevenlerine Allah sabır versin.Ruhu şad olsun..

  5. blank

    Nilgün Hanım öncelikle sizleri tebrik ediyorum.Hayata bakış açınız ve haber içeriğindeki yorumlarınız mükemmel.Bu bağlamda sanırım tüm Sinoplular tarafından sevilen ve şu an aramızda olmayan İlhami Şen ağabeymizi ölüm yıldönümündede bizlere bir kez daha hatırlatıp o güzellikleri ve dostluklarını gündemene getirmen mutluluk verici.Bu güzel duygularla İlhami Şen ağabeymize Allahtan Rahmet diler, tüm sevenlerine tekrarından sabırlar diliyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.