Güzel Sinop’um dan iyi geceler…

Selam….

Nasılsınıııııız???Ben iyiyim.Günlerdir evde kapalı kalınca, artık her fırsatta dışarı çıkmaya başladım. Bugün yine kızlarla buluşup güzel bir gün geçirdik.Yine gittiğimiz mekan Zey-Den’di. Orada kendimizi evimizde gibi hissediyoruz.Sanırım Banu’da arkadaşımızya ondan.

Bugün öğle yemeğinide yeme fırsatım olmayınca,Banu’nun orada yiyeyim dedim.İzmir Köfte varmış menüde. Çorba filan istemedim, yoğurt ve ekmek istedim yanına. Bir güzel yemişim,sanki evimde gibi, ekemeği yemeğin suyuna batıra batıra))))Pek te güzeldi,kendi yaptığım tadı buldum))))

Banu’da bizi gelecek diye börekler,kekler yapmış. Vallahi herşey çok güzeldi.Kendimizi evimizde kabul günü yapıyormuş gibi hissettik.))))Fiyatlarda o kadar uygunki…..
blankblank

Bir ara Fikret Kuşkan geldi. Galiba yeniden filim çevrilecek Sinop’ta dedik. Sonra Sinop’u  ve  buradaki  arkadaşlarını görmeye geldiğini söylediler. O da tüm organik şeylerle karnını doyurup kalktı. Görüyorsunuz değil mi, Parmaklıklar Ardında’ki dizi bitsede Sinop iz bırakmış,Fikret Kuşkan’da…

Ben boşuna Sinop Aşığı’ yım demiyorum))))

Haydi iyi geceleeeeeeeeeeeer…

Unuttum sormaya, konser videomuzu izlediniz mi? Hemen web sitemin üstündeki,’Konser Videomuz’u tıklayıp izleyebilirsiniz.İyi seyirler.

 

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.